Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Cloud computing z pohledu softwarové firmy

Co to je zas za bordel ? Já myslel, že CDR / DIIT je celkem seriozní web, ale v poslední době se to tu začíná množit timhle balastem. Nejdřív Intel jako nepostradatelnej přepisovač mluvenýho slova a teď i tohle? PROSÍM VÁS, OZNAČUJTE OBDOBNÝ MARKETINGOVÝ BALASTY JAKO REKLAMNÍ SDĚLENÍ, jak je to zvykem u seriózních webů (mimochodem, nepochybuju o tom, že byste našli i nějakej ten paragraf, kterej takovýhle chování zakazuje/sankcionuje)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mno, tak tato zpráva je zcela zřetelně označena jako "reklama" a navíc je od ostatních zpráv odlišena šedivým pozadím. Co by sis přál ještě víc prosím?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

O zřetelnosti označení jako reklama bych si teda v souvislosti s modrým nápisem na šedém pozadí a titěrným písmem dovolil polemizovat.

Nicméně odlišení pozadím a skutečně zřetelným buttonem na detail článku jasně říká, že tady je něco jinak...

A na PR článek to bylo docela čtivé a mělo to hlavu, patu. Reklama na jedno řešení ani není příliš vtíravá, takže je to vlastně druh reklamy, který mi vcelku vyhovuje.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Příště dáme do perexu něco blikavého flashe, aby to bylo více výrazné ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Titěrné "reklama" jsem nalezl až po přečtení diskuze a šedivé pozadí, když mám nastavené šedivé pozadí v nastavení diit se moc neprojeví ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jsa laik, stejně jsem se za celý článek nedozvěděl jednou prostou českou větou, co že to ten cloud vlastně je. A informace že cloud=SaaS je pro mně na úrovni starogermánského zaklínadla. Uškodila by článku v úvodu jedna prostá srozumitelná věta ve stylu wocogo? :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.