Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Co na čtení o svátcích?

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
  • Právě vyšlo Digital Revue. A co je tam zajímavého z našeho oboru? Téma měsíce - DVD: stručný přehled o technologii DVD a to včetně zapisovatelných, Recenze na čtyři stolní DVD přehrávače (Panasonic, Philips, Sony a Thomson) a čtyřech DVD-ROM (Creative Labs, Memorex, Nec a Toshiba) a Návod jak koupit DVD přehrávač.
  • Neobvykle se o vypalovačkách také dočtete i Levelu. Přehled toho, co umí vypalovačky Plextor 8/4/32, HP 9110i, HP8210e, AOpen CDRW9624, Memorex 6424i, Iomega ZIPcd 4x650,
    Yamaha 4416E-vk a Creative Blaster CD-RW Studio (4×4×24). Pět stránek dává informace o tom, co si s mechanikou koupíte, jaké má parametry a jaké umí formáty a způsoby zápisu (to ale ostatně u nás také). Navíc je u nich uvedena i cena. V článku mě nic podstatného neurazilo, jen jsem postrádal uvedení informace o firmware, schopnosti používat overburn a 80min CD. Některé informace byly však trošku zastaralé (třeba poznámka, že se vyplatí počkat na novější Yamahu, když už se prodávají 6416 a 8424, rovněž pod tvrzení, že Nero je asi nejlepší pálící program v současné době, bych se asi váhal podepsat). Některé formulace a informace, jako bych už někde četl? Že by na CD-R serveru?

Diskuse ke článku Co na čtení o svátcích?

Žádné komentáře.