Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Co přináší nové ovladače NVIDIA GeForce Game Ready 411.63 WHQL?

není zmíněno, že tyto skvělé WHQL drivery rozbíjí Photoshop CC při použití s nejlepšími a nejmodernějšími RTX kartami. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sarkasmus: To neni mozny, WHQL jsou otestovany samotnym Microsoftem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ale WHQL neznamena, ze to bylo otestovano samotnym Adobe :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problem je ze vyvojari nedodrzuji standardy problemy resi ruznymi hacky a pak to musi zachranovat vyvojari ovladacu i OS ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

myslím ze vypnutí akcelerace skrze gpu problém vyresi, než ho vyřeší nvidia v ovládacích. asi nějaký problém s uvolněním prostředků ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Me hrozne vytaci, ze v system tray mam NVidia ikonu, ktera mi pri vydani novych ovladacu zacne zobrazovat zluty vykricnik. Pritom v ovladaci mam zakazano automaticke zjistovani novych verzi ovladacu, ale NVidia vim mnohem lepe nez ja, co chci a proto mi stejne to upozorneni na nove ovladace da. :-/

Ano, je tu moznost dat ikonu do prdele.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mám verzi ovladačů 399.07 a žádný vykřičník mi tu nesvítí. Musíš si nejspíš vypnout v geforce experience i upozorňování na nové ovladače.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jenže tím přijdete o GeForce zážitek :(

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jo, mam to vypnuty. Nemas GeForce zakazany ve firewallu? Dokud jsem je mel zakazany, tak to bylo OK, ale kvuli Experience jsem to musel ve firewallu povolit a od ty chvile to dela.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vykricnik se mi zobrazi az po zapnuti experince.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo má pravdu, až po zapnutí experince tam naskočí ten vykřičník.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

NVIDIA Stock Falls 2.1% After Turing GPU Reviews Fail to Impress Morgan Stanley
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
https://www.cnbc.com/2018/09/20/nvidia-falls-after-morgan-stanley-calls-...
At this moment they're left with huge amounts of stocks of the older GTX 10x0-Generation, huge like really vast amounts of those.
There are rumours that their stock actually are up to a million (sic!), as even a single major AIB had to return +300.000 cards on his own alone, which is all to that mining-boom. Seems they just got way too greedy and misjudged the demand by wide margin.

Just imagine 1M cards à, let's say 500$ each? That would be half a billion on inventory. Half a fucking billion.
I'm pret·ty sure nVidia is NOT going to amortise those as being a classical loss-making business. nVidia is not going to waste such an opportunity to sell their older cards at MSRP.
Not going to happen, nVidia ist just way too greedy to let slip that offer to inflate profit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo, 2,1% je přímo děsivý pád. Ještě si tak na konci všimnout té poznámky "Despite the disappointment, Moore reiterated his overweight rating and $273 price target for Nvidia shares due to the company's strong long-term technology position."
1M karet? To je tak na cca 14 dní prodeje, a vážně všechny stojí 500 doláčů v nákupních cenách? Tak to jo :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ja myslim ze je to iba zaciatok padu ked sa ukaze co tajili ze maju statisice kariet na skladoch . a logicky je to pravda ked zacali vydierat predajcov aby brali starsie aj nove turbingy )) takze to bude ste zaujmave ))
na zapadnych forach ludia pisu ze vracaju predobjednavky
a prebytok pouzitych 1080Ti a inycxh kariet vdaka miningu vsade vo svete urobi tourbing nepredajnou "generaciou"
iba z inzeratov tu.. : Mining rig 65 x GTX 1070 & 18 x RX570 cca 25k euro )))
alebo ebay kde sa da kupit 1080ti za 400-500 na aukcii
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=1080ti...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Čtu dobře?
> Tom Clancy’s The Division: Občasný rozpad grafiky při použití NVIDIA Gameworks
To je ten perfektní framework který má ývojářům usnadnit práci a zlepšit vzhled hry?

> Planetside 2: Nefunkční G-SYNC
Jeden by řekl, že když G-Sync potřebuje v monitoru kus hardware za ne zrovna malý peníz, tak to na straně karty bude řešeno obdobně .. a ono ne .. ono je to těžce SW závioslé a ne dost blbuvzdorné a blbůmvzdorné.

No jo. Kvalita. Ta se pozná.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.1 Fixed Issues - Radeon FreeSync may fail to enable when playing Monster Hunter: World.
Nojo, to by jeden řekl, že když je ten FreeSync zadarmo standard, tak se na tom nedá nic dojebat... a ono ne.. ono je to těžce SW závislé a ne dost blbuvzdorné a blbůmvzdorné.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nefunkcni vs opravena chyba ktera se vyskytovala spise sporadicky davat do jedné roviny je usmevne :)
a za druhe GS je predrazene premiove proprietarni vendor lock reseni narozdil od multi platformniho AS/FS kde bych u GS opravdu ocekaval lepsi funkcnost mene zavislou na treti strane ...GW nebudu ani komentovat :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Celkom by ma zaujímalo čím je Planetside 2 taký špecifický, že zrovna v tejto hre nefunguje GS. Čo sa týka GW, tak sa to ťažko komentuje, keďže nevieme kde a prečo nastala chyba.

"kde bych u GS opravdu ocekaval lepsi funkcnost mene zavislou na treti strane"

Je nejaká štatistika ohľadom porovnania funčnosti G-Sync a Freesync z pohľadu hier? Pretože odhadovať či má niečo lepšiu alebo horšiu funkčnosť iba na základe sem tam sa vyskytujúcich chýb, ktoré sú na oboch stranách, sa podľa mňa nedá. A obaja vieme, že žiadny SW či riešenie nie je bez chyby.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jasne ze chybam se vyhnout nelze ...

ale u FS/AS ktery se bohuzel implementuje v mnoha variacich mi nepodpora nebo obcasne problemy prijdou prirozenejsi nez u GS za premiovy priplatek.. to je jako by mi nesel prijmout hovor na iPadu apod. (stejny SW i HW od jednoho vyrobce)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To by chcelo najskôr vedieť o čom hovoríš. Každý SW má chyby. Aj ten od AMD. Preto sa vydávajú stále nové ovládače, kde sa vždy niečo rieši. Tak načo tieto hlúpe reči okolo.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

BOOOM https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/09/21/nvidias-botched-r...
tak toto je mazec)) Sebastian explains that it's impossible to benchmark the cards today for what they're designed for because literally no games have launched that support DLSS or ray tracing (no, a custom version of the Final Fantasy XV benchmark doesn't count).

inak ked sa uz zacinaju taky ako forbes a wallstreet riadit a pisat podla youtuberov..zaujmave casy)) .. niekto asi napadne youtube ze je terorista))
nvidia so svojim svetovym monopolom musi dostat este tvrdsiu kritiku lebo sa sama zo svojim nenazranym stylom postarala o tuto situaciu , je to proste mafian

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

mimochodem, na swh už je zpráva že pro analytiky je výkon nových GF zklamání, ale má to i kladnou stránku, zvlášť pro AMD kde RX jsou pořád nějak prodejné (po větší slevě)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už se to sice probíralo a já osobně novou řadu NV nijak neřeším (proto jsem se fakticky nezapojoval do diskuzí), ale musím uznat, že tentokrát to NV zvládla skvěle. Vypustila novou generaci s mírným zvýšením výkonu a novými funkcemi (které se stejně masově začnou prosazovat až za pár let, takže doba tak RTX3.../4...) v okamžiku, kdy si tento technologický posun může dovolit. Konkurence nemá -a v dohledné době mít ani nebude- v herním segmentu odpověď na cokoli vyššího, než je stará GTX 1060 - 1070... Nejideálnější doba. Za tohle NV fakt tleskám...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jj a i mohou si dovolit víc zaplatit za implementaci svých technologií, takže pokud se konkurence přibelhá příští léto tak se bude muset přizpůsobovat tomu co už bude zaběhnuté. Já čekám na 2070 která má být pořád hodně výkonná a přitom citelně úspornější. Ne že by to zdroj neutáhnul ale nechci mít z počítače topítko jako v době R9 290. Navíc na pouhé fHD postačí bohatě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.