Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Co se událo v roce 2007 a co nás čeká v 2008? - Vypalovačky

Co se stalo v roce 2007? Vydala se se vypalovačka LG GSA H58N, která vlastně oficiálně skoro neexistuje a, ačkoliv by si to zasloužila, oproti H55n pro ní nevyšel ještě ani jeden update FW.

A co se stane v roce 2008? Snad se výše zmíněné změní...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já nevím no, pro toho komu se to nechce číst bych na úvodní otázku odpověděl dvěma slovy: Nic a nic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mně by spíš zajímalo, kdy se přestanou optické mechaniky úplně vyrábět. Svůj digitální archív jsem před nějakou dobou přesunul na harddisk a kdyby pořádně fungovalo bootovani z flash disku tak bych i optickou mechaniku z kompu vyšroubovat a prodal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jsou rány pro redakci cdr, jak se jim živná půda rozpadá pod nohama :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dopadnou za chvilku jako server FDD :D :D :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím co se letos stane. Jem doufám v pokles cen a nejen vypalovaček. Když budou pokračovat s vydáváním filmů či jiných záznamů možná i třeba her do počítačů naše noviny, tak nač vypalovat? Pro mou vlastní potřebu na fotky mi stačí DVD vypalovačka a je mi úplně fuk jakou ryclostí vypaluje. Je mi naprosto nad Slunce jasný, že vývoj bude pokračovat a že časem, musím zdůraznit vymizí z trhu ty příšerný a flekatý Lcd monitory nebo i televize! 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No možná že strategie Toshiby dobýt trh přehrávačů bude nakonec slavit úspěch i na PC. Až klesne cena médií, tak lidi budou chtít kopírovat filmy a pokud tyto budou převážně na HD-DVD tak budou kupovat příslušné vypalovačky do PC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Jack007:
Tiež nie som zastáncom CD a DVD, ale robiť archív na HDD je asi ešte väčšie riziko. Ešte si nezažil skolabovaný HDD? Ja už dvakrát. Prísť naraz o 100 - 200 GB dát nie je nijaká sranda. Momentálne je asi najvýhodnejšie robiť archívy na kvalitnejšie DVD (najlepšie hneď 2x na rôzne značky). Neskôr sa uvidí. Dúfam, že to nebude nič, čo sa podobá na krútiace sa disky!
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dovolím si taky jednu věštbu.
Ceny DVD, obecně médií, porostou. Sice se znatelně sníží výrobní i prodejní ceny, ale to bude bohatě "kompenzováno" zvýšením poplatků a (dle v současnosti vládně-oblíbeném trendu) zavedením nových. Třeba na cestování. Vládní. Víte, co stojí benzín do letadla do rakouských Alp a zpátky ??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trubka: Já bych to tak nehrotil, sice jsem taky z Topolánka zklamaný (chová se prostě jako koko*), ale oproti té divoké svini co tu byla předtím to je podstatné polepšení...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já si taky trochu "pingnu"... Ceny elektronických produktů jako takových, včetně počítačových komponent se prozatím vyvíjejí příznivě (aspoň v téhle republice). Co přijde a nebo nepřijde za novoty v technologiích bude lepší nijak moc nevědět, aspoň se pak budeme mít víc na co těšit, no a ta proradná politika, když už se to tady nakouslo a nebudu jmenovat nikoho z vlády, tak ta politika slavná, česká, to vůbec není politika a demokracie už vůbec ne. Ale to ať si už každej ohodnotí dle svých zkušeností...Za sebe jen můžu říct, že je to póvl, kterej nás odírá, kudy to de a při tom se nám smějou do ksichtu, parchanti vládní...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A jak to vlastně vypadá s těmi holografickými médii? Poslední informace jsem četl někde před 3/4 rokem o tom, že InPhase to už za chvíli chtějí vydat. Ale do teďka jsem nikde nic neviděl. Jsou už okolo toho nějaké testy? Jak to vypadá a tak... Díky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.