Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Commodore se zase vrací: původní design + „ION 2“

Otázka znie inak: Kde je slúbený test Atomu D525 + ION2 ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zatím v nedohlednu. Je velká pravděpodobnost, že vyjde nejprve povídání o HW stránce. Vůbec si netroufám odhadovat, zda vyjde i druhý díl o testech.
Ty SO-DIMMy jsou prostě problém, už jen proto, že se blbě shánějí, protože notebooky s podporou DDR3 (kam se SO-DIMMy běžně dávaj) jsou už od základu dost vybaveny na to, aby neexistovala potřeba upgradu. A tak to nikdo nechce držet na skladě a tím pádem objednávat jen za účelem zapůjčení.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A kolik tech SO-DIMMu potrebujete? Me se vali 2x 1GB doma v supliku :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Malá odbočka: Již nějaký čas máme v redakci jednu sympatickou ITX desku s Atomem D525 a podporou DDR3 pamětí a nádavkem také grafikou „ION 2“. Problém je, že nemůžeme sehnat paměti, které s touto deskou budou chodit. Atomy totiž podporují max. DDR3-800 a ještě pouze v SO-DIMMech a takovou paměť sehnat je dost obtížné. A tak se nabízí myšlenka vydat nejprve recenzi „hardwarovou“ (hromada pohledů na desku a obnažené čipy) a pak, možná, když se podaří ji oživit příslušnými paměťmi, i nějaké ty testy. Uvítali byste takovéto „roztržení“, nebo to chcete celé najednou, až budou testy? (pokud budou - iniciativě se meze nekladou, máte-li alespoň 2GB DDR3-800 SO-DIMM moduly, uvítáme zapůjčení)
zdroj: http://www.diit.cz/clanek/intel-uvadi-atomy-pro-nas/36782/

Teraz ma napadlo. Chalani s exntb môžu mať práve vo svojom zapožičanom netbooku práve tie 2GB DDR3-800 SO-DIMM moduly. Ale to je len taký môj tip.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to video me dostalo :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja bych radeji videl sasi z C64 II

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen těží ze jména legendy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.