Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Computex 2007: Domácí vypalování CSS má zelenou

No ja si radsi stale dojdu cestou domu kolem do pujcovny tam pujcim DVD za 30,- a vypalim si ho... nez to hodiny stahovat z netu takove lidi opravdu nepochopim vrchol je kdyz nekdo stahuje v noci a PC je zapnute jen kvuli tomu spocital si nekdo tykovy kolik da jen za el.???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pulec: Pokud mají v půjčovně DVD se všemi třemi sériemi Battlestar Galacticy nebo StarGate Atlantis v HD rozlišení, rád si to zajdu půjčit. Bohužel si to zatím musím stahovat z netu. Co se týče filmů, tak s tím souhlasím, radši zajdu do půjčovny a pár DVD za rok (více filmů, co by stály za shlédnutí stejně není) si rád půjčím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"dyž samotná CSS je prolomena už řadu let, je to myslím dost promrhaná investice"
Tak ja si zas myslim, ze je to jeden ustretovy a bezbolestny krok smerom k uzivatelom, pokial len toto staci filmovym distributorom ku stastiu, aby uvolnili svoje filmy na stahovanie a domace vypalenie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pulec: No ja mam dvd doma za par desiatok minut (od 45-50 minut podla velkosti) takzme mna to netrapi :). Tak isto v pozicovniach to nemas nikdy iste, ci to dvd doma aj precitas pac sa mi par krat stalo, ze som si pozical dvd a bolo take dodrbane ze by to neprecital ani matuzalem. odvtedy som povedal ze uz nikdy

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.