Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Computex 2010: PowerColor Radeon HD 5770 s čipem Hydra, nebo ethernetem

kdyby ta verze sniper měla ještě 2x PS/2 nebo USB, tak vlastně potřebujeme už jen zdroj a mame celé PC :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže ty myslíš že přilepit k tomu kousek flash a zavést z ní OS, je z toho takový malý počítadlo. Klávesnici nepotřebuješ, po síti se dá ovládat vše :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pak je tam ale zbytečná ta grafika, ne? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Potřebuješ UVD abys moch přehrávat porno v Full HD rozlišení. Přijde mi že co dnes nemá alespoň 2 USB, pokud možno 3.0 a HDMI s přehráváním HD videa tak nemá šanci se dostat do výroby.
Skoro mi přijde jako ideální marketinkový produkt repro do USB 3.0 s HDMI vstupem a 5Mpix webkamerou co v sobě maji alespoň 2GB RAM a podporujou Windows 7. Wifi hotspot by uměla až Premium verze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakákoliv "akcelerace" sítě je naprostý nesmysl. Vždyť 100MB síť dokáže obsloužit i 16bit 80806 na 50MHz. Protože vytvoření TCP/IP paketů (sestavení, spočítání kontrolních součtů, atd.) není nic výpočetně náročného. Snad by to mělo význam u HW akcelerace IPSec (i když Rijndael taky není nikterak výpočetně náročný a dnešní procesory si ani nevšimnou, že jej počítají).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Také by mne zajímalo jestli ty akcelerované super síťovky za drahé peníze skutečně k něčemu jsou, nebo je to jen marketing. Je někde nějaký test? Zkoušel to někdo?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdysi dávno jsem někde viděl test. Testovali online hry a výsledek byl ten, že maximální latence byla u síťovky s NPU o něco nižší, průměrné a minimální vyšli nastejno. Mám ten dojem, že to bylo na pctunningu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.