Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Cooler Master MasterKeys Crystal Edition - průsvitná klávesnice s Cherry MX RGB

Prusvitna klavesnice mi prijde jako blbost, nevim, kazdemu se libi neco jineho, ale me teda tohle ne.
Jinak Cooler Master ma asi na vsech svych mechanikach jednoradkovy ENTER, ja potrebuju dvouradkovy, tak jsem skoncil u Logitechu a musim rict, ze RGB podsviceni s nastavenim jine barvy pro kazdou klavesu je super. Nejde o matejskou, ale logicke celky blok funkcnich klaves, numericke klavesy, wasd a dalsi mam kazdy blok jinou barvu a je to docela efektni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tuhle šílenost si také nekoupím. Čím to že podobných kokotin je plný trh, ale sehnat kvalitní, těžkou klasickou klávesnici v světlém provedení a ideálně s dvouplastvými klávesami je fakticky nemožné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je prd. Představte si, že to ještě k tomu chcete v bezdrátovém provedení. Já jsem strávil několik hodin tím, že jsem hledal klávesnici, která bude mít klasický IBM US Win layout a klasické klávesy, ale bude bezdrátová. Nepochodil jsem nikde.

Nejblíž k ideálu jsem se dostal s Modecom MC-WGC1, u které je ale na vyhození myš, nemá české popisky, a nemá zrovna příjemný stisk kláves (nicméně je to fakt to nejstandardnější, co jsem našel).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pre mechanicke spinace je vzdy tazke podsvietit celu klavesu rovnomerne - na takejto to bude uplne nemozne. Cize potlac bude na vrchnej polovici a aj pri minimalnom jase budu zrejme ledky vypalovat oci vnoci. Nejak si neviem predstavit, ako moze byt toto dobry napad...
Takztiez nepritomnost MX red je dost nevyhoda pre mnoho ludi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Logitech ma na spinacich Romer-G tezce vychytany podsviceni, samozrejme podsvitit pruhlednou klavesnici bude tezky vzdycky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Průhledná klávesnice je pěkná, ale představa jejího vzhledu po dvou letech nánosu prachu, vlasů, chlupů, drobků i při občasném přetření a vyklepávání mě děsí :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.