Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Cooler Master inovuje své zdroje řady Silent Pro Hybrid a přidává 10letou záruku

Mám rád, když si můžete do zdroje zapojit jen ty kabely, které potřebujete.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nesnazte se prosim napodobovat tv hovna, tim ze budete pouzivat jakesi "novotvary", ktere jsou v konkretnim kontextu nesmyslne.

U zdroju s modularni kabelazi ale nechapu odpojitelne napajeni.Nekdo snad bude PSU pouzivaz i bez neho?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mohl bys být prosím konkrétní?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím konretne toto: "za což vysmekáváme Cooler Masteru hlubokou obdivnou poklonu"

Pokud uz chcete psat tak kvetnate, tak by melo staci pouzit "slozit hlubokou obdivnou poklonu"."Vysmekávat" opravdu neznám v této souvislosti a vlastne ani v jine, dokonce ani google ho nezna-).

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli jde jen o tohle, tak je to supr, bál jsem se, že to bude horší :) Ještě někdo má problém s „vysmekáváním“ poklony?

(Za mě: měl jsem dojem, že na podobné výrazivo jsou u nás lidé spíš zvyklí, po dvou pivech (jakože alkohol už nepiju ani v pivní podobě) bych se nebál říci, že sem za ním i chodí (kromě samotného obsahu, samozřejmě) - já to považuji za náš styl. Mně osobně to nepřijde nějak přešvihnuté, to jsem měl dojem, že větší problém bude s výrazem „terminus marketingus“. Chápu, že to není výraz spisovný/registrovaný/korektní (nehodíci se škrtněte), ale v běžném životě také nehovoříte hyperkorektně, navíc v tomto případě ten výraz „vysmeknout“ na mě působí jako takové jednoduché zesílení toho pocitu, kterým chtěl autor vyjádřit, jak moc jej daná (s prominutím) „fíčura“ potěšila. Já s tím skutečně žádný problém nemám, nejsme veřejnoprávní médium - i když zrovna o kvalitě vyjadřování ve veřejnoprávním médiu (mám na mysli konkrétně ČT) by se také daly vést dlouhé diskuze.)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nic si z toho nedělejte. Pan/dítě s přezdívkou Borowitz bude pravděpodobně trochu mimo mísu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Člověk se nikdy nezavděčí všem. Jenže nudnejch autorů co nezvládají češtinu ani na úrovni Malého Bobše je plný web, takže pokusům o sterilizaci češtiny ROZHODOPÁDNĚ nepodléhat a nepolevovat! Tenhle styl má styl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vysmeknout poklonu je na tom stejně jako vzdát hold a rozhodně to není výmysl diit

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Musim rici, ze prilepene baterky se mi take pranic nelibi. I kdyz musim rici, ze ty soucasne jsou o necem uplne jinem. Soucasny MacBook mam jiz pres dva roky a kapacita stale drzi na cca 90 % pri celodennim provozu. U predchoziho byla po roce a pul na vymenu... Jsem zvedav, jaka bude celkova zivotnost, ale pokud nejakych 6 let, tak si myslim, ze je to zduvodnitelne (zvlast s ohledem na velikost a vahu soucasnych modelu).
V kazdem pripade kdyz uz ryjete - pred lety jsem mel podobny problem s Dellem. Tam byla k boardu privarena napevno baterka od biosu a vnitrnich hodin. A v servisu Dellu mi tvrdili, ze tam ani zadna baterka neni (co pohani vnitrni hodiny mi ale vysvetlit neumeli. V kazdem pripade odesla baterka, book se vyhazoval. Po trech letech... Takze Apple neni zdaleka jediny, tohle uz tu bylo a to pred radou let ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tuhle jsem to přidával do seznamu a zdálo se mi, že to už je na trhu. Heh, jsem rychlejší ja ktrh koukám :-D

Každopádně i tento model vyrábí Enhance Electronics. Recenze 1050W verze na jonnyGURU http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=259

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.