Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k OC rekordy i7-4790K: 4,5 GHz pasivně, 5,5 GHz vzduchem, 6,3 GHz dusíkem

Pozdě už mám 4770K to by člověk musel na vydání čekat věčně...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vyyyyyyyyyborne!!!!

Intel uz asi tiez nevie kam z konopi - ked je nuteny sa uchylovat k takym tahom ako napr. najprv zniznit citelne kvalitu (neletovanie spreaderu) a potom ju s velkymi ovaciami (aspon ciastocne) vrati v novej `luxusnej` edicii MNAM!

Takisto neosadit na spodok kondiky za 2 centy na vopred pripravene pozicie, je len priprava na dalsi `genialny tah` -> o rok tam tie kondiky osadime a mame super-hyper-luxus-overclock ediciu!!!

...jdu blejt! :o(

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Mě spíš vadí že tlačí to jejich NUC s větrákem a pak přijde konference a oni vyšpulí senza pasivní case.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ten "speciálně upravený" kejs je regulérní pasivní kejs, který je dostupný více než dva roky - jde o A-Tech HeatSync 2800HP, který uchladí 84w cpu, čili stejně jako předváděný 4790K. NUCy jsou low-endy u kterých je cena kompletu násobně nižší než cena holé bedny. Na ty lze ovšem sehnat pasivní bedýnky i u nás - namátkou Akasa Newton, Tesla, Galileo, rukama mi prošel i Silverstone

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ve článku není ani slovo o tom, že by byl case upravovaný. Děkujeme ze demagogickou poznámku a tímto se s vámi loučíme :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To Souček lže: Děkuji za přehled. Ceny jsou věru nelidové ale zase je to americká kvalita. Je mi jasné, že takhle to levně postavit nejde. Nicméně ani NUC není myšleno jako levné.
To no-X: Papa!

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Svádět všechno jen na teplovodní pastu by bylo nespravedlivé, ta změna bude kombinací víc faktorů. Intelu se např. pravděpodobně podařilo stáhnout dolů i leakage current.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.