Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Corona HP Evo ARGB - buďte in

Kdyby tomu blbouni aspon rikali anticorona :0)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mne ty ventilatory od SilentiumPC dobre neprijdou. Neohlizim se ted na RGB LED, to me nejak nezajima. Nicmene pokud chci pomerne slusny ventilator, tak koupim Arctic Fan. Je to pomerne tiche, pokud clovek nenarazi na vadny kus, coz je tak 1 z 10 a pri ty cene to cloveka nijak nevzrusuje. SilentiumPC ani jini vyrobci ne nechytaji ani hlucnosti ani cenou.
No a pokud pozaduju neco spickoveho a jsem ochoten si pomerne dost priplatit, tak Noctua. Tam jse sice cena vysoka, ale zase je to opravdu tiche.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jelikož je to silentium tak to bude konstrukčně nijak extra -OEM čína, ale zas to bude levné. Než koupovat třeba nějaké Corsairy, tak si člověk může koupit 2-3 sady silentia a až to začne dělat nějaké pazvuky tak to vymění.

Jinak souhlas s artic fany, je dobré si ho poslechnot v širším rozsahu otáček zda nezačne vydávat nějaké pazvuky, typicky "klepání" při nižších otáčkách, a pokud to dělá, vrátit vzít jiný. Teď jsem měnil jednu noctuu co začala právě klepat a nahrazoval ho arcticem z té nové řady 0db noise. On ten fan skutečně umí točit necelých 200rpm, i když tak nízké otáčky mu nedopřávám, všechno mi točí cca 500 otáček, nehledě zda idele nebo burn.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To s tím přišli brzo teda :D když jsem si koupil Corona Fany od PCCOOLER na AliExpressu :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby do toho větráku přidali ionizační modul, mohlo se to jmenovat corona killer.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

+ UV podsvietenie miesto toho RGB.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Aktuální situace není pro marketing příhodná - řešit, zda zachovat označení Corona, nebo se mu vyhnout a zabít dva roky práce na propagaci značky, jistě nebylo snadné."

No kdyby takhle premejslel asi nejvetsi mexickej pivovar, tak to muzou zrovna zabalit :D.
https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_(beer)
Nastesti corona je v jinych castech tyhle planety celkem bezny slovo, jmeno i znacka, takze tyhle asociace asi moc nehrozej...
https://en.wikipedia.org/wiki/Corona

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a my pro změnu ponosíme corony (koruny) v peněžence už snad 128let :0)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Božeeee... To je kýč... A co se asi honilo marketingovému oddělení hlavou - no to dá rozum - ovečky přece koupí jedině RGB barevně svítící ventilátor, neb ventilátory jsou přece hlavně na svícení! ;-) :-))

A tržby ovlivňují především masy! - hloupoučké stádečko naivních oveček a né jen pár fajnšmekrů... - co řeší spíše účinost, hlučnost s trvanlivost!

Ale kdo chce kam.............. (asi ovečkám neva, že brzy bude větrák třeba kvílet a vybrovat a naopak hřát po zadření..., hlavně že bude svítit... Dokonce RGB! :-)) ... )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.