Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ČPS zítra spustí PirateLeaks

Tak tomu fandím! Jen doufám, že to autoři nepřeženou (co se zákonů týče), protože současným médiím moc nevěřím a jedině uvítám (relativně) nezávislý zdroj pro informace, které se ke člověku běžně nedostanou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rád bych se mýlil, ale spíš to zatím vidím jako snahu o zviditelnění svezením se na vlně mediálního zájmu o "WikiLeaks". Mno, ve volbách jim to stejně nepomůže.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Spíš se nemýlíte; takové náhody se dějí, ale zřídka. Od začátku na mě ČPS působí jako parta oportunistů, a tady zkrátka vycítili další příležitost. Něco z nich samotných ale zatím vzniklo velmi pramálo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

a co z toho ti "oportunisti" mají?
Pro většinu voličů jsou nesrozumitelní a nevolitelní. Ikdyž jim to nepřeji, tak bez ohledu na současnou vlnu okolo Wikileaks pravděpodobně na nevolitelných pozicích i zůstanou.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hura. Doufam, ze budou mit poradne zdroje. Nic jine na tyhle ksindly v politice jako Necasy, Drobily, Langery a podobny podvodniky neplati. Jen se bojim aby po zverejneni nedoslo k nejake defenestraci :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Maji na to dost velke disky? Precejen pokud se pokusi zverejnit vsechno co nasi politici tropi ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

hmm, politická strana bude zveřejňovat důvěrné informace - to bude určitě maximálně objektivní. V tomto případě souhlasím s tímto článkem:
http://blisty.cz/2010/12/20/art56222.html

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Něco na tom pravdy, ale copak jde kritizovat něco předem? Nikdy nevíme co se stane, pouze předpokládáme a díky tomu se mnohdy chováme slepě...(neříkám, že zrovna vy)

Osobně se bojím toho, aby to spíš nevyvolalo efekt proti a to, že se přijmou zákony, co půjdou proti tomu, ale bylo by to alespon dobře, protože by to možná vyvolalo zase zpětně vlnu od lidí, ikdyž spíš o tom silně pochybuju.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

se Štěpánem Kotrbou bych souhlasil jen velice opatně. Je to zdatný manipulátor, který zvládne v jedné nedokončené větě udělat z ČPS "hnutí neplatičů autorských práv..." . A stejně "objektivně" přistupuje i k dalším reáliím.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

souhlasím, proto jsem napsal, že s ním souhlasím vyjímečně tomto případě, jinak se naše názory hodně rozcházejí

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Minimálně v tom posledním je Kotrba úplně mimo. ČPS právě docela dlouho řešila, jak ten "babybox na soubory" zabezpečit, a proto se spuštění PirateLeaks o týden odložilo. Výsledkem je hostování babyboxu v zahraničí a šifrované spojení přes TOR. Pokud BIS bude chtít přes tohle zjišťovat, kdo to poslal, tak má postaráno o zábavu na dlouhé zimní večery na několik milionů let dopředu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tak už máme v tisku únik ze spisu vyšetřujícího to co novináři, tak rádi presentovali jako znásilnění http://zahranicni.ihned.cz/evropa/c1-48781860-svedky-si-pozvaly-assange-...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.