Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Čtyři nové vypalovačky Plextor

Vypalovačky dnes už nikoho nezajímají. Pozor aby jste nedopadli jako WWW.ISDN.CZ - kdysi velmi navštěvovaný server nejen o ISDN. Ale kdo dnes ví co je to ISDN? Možná by nebylo od věci kdyby CDR server nabídl službu kterou by mohli jeho čtenáři a i ostatní využít. Nějaké to datové úložiště - něco jako www.uschovna.cz - to by nemuselo být náročné po HW stránce a byla by to dobrá záminka jak dostat lidi na své stránky když už to vypalování moc nejde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Vrata : :-)))) Jen klid. Tady je "úložiště" těch, co si jdou zanadávat na Microsoft - tedy pardon - na Micro$oft, postěžovat si, jak strašně je štvou Windows při jejich každodenním používání Linuxu a samozřejmě jak to všem ta Pirátská strana nandá... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> -pao-:
Ty jsi přesně ten typ, který nechápu a asi nepochopím. Jestli tě to tu baví, tak jsi provokatér, jestli ne, pak masochista. Jiná možnost mě nenapadá.
Jinak mezi náma taky mě serou ti, kteří se o redmondském gigantovi vyjadřují výhradně slovy jako "Micro$oft", "Mrkvosoft", "Mikrošrot" a podobně. Sám jsem do této kategorie kdysi patřil, takže zhruba tuším, co to je za ****ty. Ale že bych měl potřebu si z nich utahovat ... to jako snad ani ne ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ked nic ine,Pextora musim pochvalit za spolupracu s No Name mediami,pouzivam 5 znaciek typov DVD napalovaciek,a jedine Plextor nema problem :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.