Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Další externí BDXL vypalovačka je od I-O Data

ja by som radsej externu usb skrabku na brambory-to by malo viac vyuzitia..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Postesknu si až to bude za rozumnou cenu:) momentálně je to na nic:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, vypalovacky by mohli zlacnit, v podstate media za rozumnu cenu uz su,..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bluray je dnes v podstatě vymírající technologie, nástup před rozmachem SSD a externích HDD za přijatelnou cenu se jí příliš nepodařil a koho dnes baví otevírat Nero a čekat než se zafinalizuje disk. Částečně vidím budoucnost v archivaci dat, ale i nato se mi zdá extrní hdd řešení lepší. Zdůrazňuji že je to pouze můj názor, s nikým se přít o opaku nebudu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No vidis, a ja zase tvrdim, ze SSD zalozene na flashkach je slepa vetva vyvoja, uz dnes nepouzitelna na archivaciu a Blu-ray tu s nami bude este hodne dlho, pretoze je to zatial (a este zrejme minimalne este tak 5 rokov) jediny pouzitelny sposob lacnej masovej distribucie HD obsahu a tuto podmienku v dohladnej dobe siaden SSD ani HDD ani on-line nebudu schopne splnit.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ale kolego, vnímejte přece obsah textu. Nikdo o konkurenci mezi SSD a BR nepsal. SSD pouze posunuly HDD k láci a přenosnosti.
Co se týče "masové" distribuce na BR - to si děláte legraci? Zabíjí ho vysoká cena a lidi si povídají, jak nechtějí každých pár let nakupovat všechno znova. Prostě tady DVD bude ještě dlouho. A s dobrým kodekem pro PC a čínské přehrávače bude i to HD.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.