Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Začalo natáčení dalšího filmu o Stevu Jobsovi, zahraje si jej Michael Fassbender

Slušná propaganda. Každý rok jeden film o Jobsovy, kde bude vyzobrazován jako polobůh, jen aby se ty americký jablíčka nepřestávala prodávat. Protože preci každý slušný občan USA má vlastnit telefon vyrobený(to nechte být, víte jak to myslím) v USA. *Fck jé, méryka!*

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak třeba bude aspoň tak dobrý, jako klasika Piráti ze Silicon Valley.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Snad už tam více zvýrazní, jaký to nebyl vizionář, ale podvodník - podnikavec, který ale podvádět uměl. Jak znělo jeho heslo: Dobří umělci kopírují, lepší umělci kradou :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Sranda je, že i tohle heslo "ukradl" že :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že to heslo si „vypůjčil“, neboť zmínil, od koho ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Záleží na tom, jak se na to kdo dívá. Pro mne byl i předchozí film Jobs přímo ilustrativní: první samostaný "kšeft" pro Amigu. Vymrčená zakázka za 5000USD, ale Jobs ji nezvládal a dodělat ji za něj musel Wozniak (jobsovo ego větší jak jeho schopnosti), kterému ovšem Jobs řekl, že byla za 700 a dal mu "půlku" tj. 350. S tímto schematem a byznysplánem pokračoval i nadále.
Takže u Jobse by tu byla i nějaká ta vize (urvat co nejvíc pozornosti a profitu), ale zároveň provázená neschopností ji realizovat vslatními dovednostmi, nutnost využívat schopností a nápadů ostatních lidí, plus mega guru PR pro prodej za prémiovou cenu s prémiovou marží.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, docela me na tom vsem zaujalo především to, kdo ten film bude delat - preci jen kdo psal scenar k The social network, tak to snad proboha nemůže pokazit...To same reziser, který umi extremne vynikajici filmy - zminil bych především Trainspoting, ačkoliv to uz je nejaky ten patek stary film :-)
Tak snad se to povede.
Coz rikam jako clovek, co nikdy nic od Applu nekoupil a ani to nemam v umyslu. Ale pokud ten film bude dobry, rozhodne to chci videt.
Stejne jako The social network, coz povazuju za jeden z nejlepších filmu, jaky jsem kdy videl (co si budeme povídat, reziser odvedl vybornou praci a zrovna k tomuto typu filmu, kde se porad jen mluvi, se velmi hodi, když je reziser puntickar, jaky Fincher fakt je :-)) - a to i přes to, ze FB nepouzivam a nemam to v umyslu. Presto film hodnotim vyjimecne dobře.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm ako moze to byt zaujimavy film ale rozmyslam co viac mi este moze povedat, zvlast ked cerpali z oficialnej biografie ktora tu uz nejaky ten piatok je knizne. Pride mi to ako zbytocnost, alebo len potrebu rezisera/scenaristu si dokazat ze do vedia spravit lepsie ako druhy. To uz radsej si pozriem novu seriu Halt and catch fire.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dokud nebude stát jeho socha v každém větším městě a nebudou po něm pojmenované ulice atd. , tak je to o ničem .:)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.