Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Další Microsoft Zune už prý nebude

Microsoft byl jeden čas hodně dobrý producent HW. Jejich myšky, klávesnice a herní ovladače byly hodně dobré a pak to šlo do kopru. Mobilní telefony, hudební přehrávače vše zabili stupidní prodejní politikou a podporou. Kdy jim dojde, že prostě nejsou Apple a nemůžou se chovat jako Apple, jejich zákazníci jsou prostě jiní. On vůbec celý Windows media player je jak z jiné dimenze, tak stupidní produkt jsem snad neviděl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Me WMP docela vyhovuje. Kliknu na ikonku videa a otevre se mi okenko, kde vidim pohybujici se obrazky. Pak jej mohu dvojklikem zvetsit nebo krizkem zavrit. Nevim, co bych vide mohl chtit. No jiste, titulky, ale WMP mam spis na kratsi videa, na MKV stejne pouzivam MPC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MS také umí solidní Webkamery, které dokonce naprosto bez problémů chodí v Linuxu. Kdyby MS byla čistě HW firma, tak by udělali lépe :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, největší sranda je, že Zune (alespoň původní, další generace nevím) nebyl s WMP ani kompatibilní.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Periferie k PC dělají dobře pořád a i ten XBox není vůbec špatný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě se líbí jak se zažilo klišé MS dělal kdysi kvalitní HW. Jenže ta doba je tak strašné dávno, bylo to někdy v době kdy frčely FDD. Pamatuji si jak jsem si před 4 rokama koupil Intellimouse 4.0. Kolečko z gumy co vrzalo, tlačítka co se vycvakala po dvou letech TilthWheel vymyslel hanba mluvit kdo.
Xbox je dobrej jen proto že je to už 3tí verze HW a pořád je stejný :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já si osobně pamatuju jeden dobrý kousek hardwaru od MS. Byl to joystick tuším SideWinder Pro s jedním optickým snímačem všech čtyř os, žádné potenciometry nebo něco takového. Akorát ho vyráběli lidé v Mitsumi a všichni se do podstavce toho joysticku zevnitř podepsali (jejich podpisy jsou vylisované do vnitřní strany spodního deklu ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Si to ludia kupovali uz len z trucu ze to nieje jablcne :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.