Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Další Xiaomi Redmi Note už nebude, nahradí jej Redmi 5 Plus

Proč používáte v česky psaném článku anglický slovosled? "Z nové Redmi 5 řady"? To nemáte korektora, když už neumíte rodný jazyk, aby vám to opravil?
Jazyková úroveň české "novinařiny" jde fakt dolů jako šutr; překlady přes translator, faktické i jazykové chyby...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Stane se i zkušenějším. Mně vadí jiná věc. Snažil jsem se pochopit co ten článek měl oznámit a jestli jsem to pochopil správně, tak jde jen o názvy telefonů. Zajímá to někoho? Přece se technika kupuje podle parametrů a někdo podle značky, ale podle názvu?! Ať se třeba jmenuje ChinaFlyswatter 11, pokud bude mít např. velikost úhlopříčky a rozlišení co chci, tak jako co? Nekoupím! Čekám na mobil s konkrétním názvem!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tím, že se stane i zkušenějším, nesouhlasím. Existuje hromada jednodušších jedinců, kteří čtou jen Blesk a internetové magazíny, a ti si prasopis viděný na netu přeberou jako to správné. A navíc to něco vypovídá i o kvalitě autora a o tom, co si o publiku myslí - prostě něco vybleju a vy si to přeberte, kdo by se drbal s korekcemi.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nekdo muze pokukovat po starsim Note 4 a cekat na parametry dalsiho telefonu v rade Note 5...tak ted vi, ze ma hledat 5 Plus a ne Note :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak autor článku se už dlouhodobě ani s angličtinou nekamarádí, např. používá náhodné slovníkové ekvivalenty bez rozmyšlení, takže mě vůbec nepřekvapuje, že v češtině bude situace podobná...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Diskriminacéééé! Proč na těch reklamních fotkách jsou jen baby??? :-( A jen jedné národnosti!??? :-() A proč jen mladé??? (ale líbí se mi ;-) )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

...a mimozemšťan by si postěžoval, že to jsou jen samé lidské opice... ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:-)) ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.