Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Data Storage Workshop přívítá odborníky z oblasti IT již posedmé

dsw_tmavsi
25. září 2012 se v Kongresovém centru u Hájků v Praze 1 uskuteční další ročník odborné konference Data Storage Workshop, která opět představí širokému auditoriu IT odborníků i manažerů nejnovější trendy, produkty, služby a řešení v oblasti ukládání, zálohování, archivace, bezpečnosti citlivých dat a informací.

Sedmého ročníku této zavedené odborné konference  se opět zúčastní významní hráči na trhu, kteří nabídnou jak vysoce odborné přednášky k daným tématům, tak i praktické ukázky představovaných technologií a řešení konkrétních problémů.

V úvodní přednášce představí zástupci spol. Servodata a.s. technologie pro variabilní deduplikaci a komprimaci dat a hlavně ukáží reálné výsledky dosahované při nasazení deduplikačních technologií EMC.

Společnost D-Link představí unifikovaná úložiště, která v sobě kombinují funkce SAN i NAS, čímž naplňují potřeby většiny firem. Prezentace s názvem  "D-Link – levné úložiště s vysokým výkonem" se ujme zkušený Channel Sales Manager David Rusin.

Václav Míka, District Manager Czech Republic ze společnosti APC by Schneider Electric, zase představí účastníkům konference novou generaci záložních zdrojů APC Smart-UPS s LCD displejem, která přináší vyšší bezpečnost, odolnost, úspory provozních nákladů a zjednodušuje nároky na obsluhu.

Přednáška společnosti NETGEAR nastíní řešení virtualizace a zálohování s kontinuální datovou ochranou, neomezenými snapshoty, deduplikaci bloků a souborů. Využití replikace na úrovni bloků prostřednictvím cloudu a "disaster recovery".

Také další přednášky jsou příslibem toho, že se posluchači dozvědí mnoho nového k této problematice. Jmenujme Komplexní řešení Disaster Recovery pro malé a střední organizace (GAPP System, spol. s.r.o.), Abacus servery a úložné systémy (Abacus Electric, s.r.o.) a Řešení CA ARCserve – služba hybridní ochrany dat.

Registrace je již otevřena. 

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www.dsw.cz.

 

Diskuse ke článku Data Storage Workshop přívítá odborníky z oblasti IT již posedmé

Žádné komentáře.