Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dawnguard: první DLC pro Skyrim slibuje až 20 hodin hraní

Počkám si, až to bude všechno komplet pohromadě a ve slevě. Ideálně, pokud to bude i pro ČR na Steamu. Hrát mám co (několik let) i bez Skyrimu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Skyrim za ty peníze rozhodně stojí. Tohle DLC vypadá zajímavě, ale polovina ceny hry je podle mně moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

add DLCs. Je to otazka ponuky a dopytu ako kazdy tovar. Pokial su ludia za to ochotni platit tak preco nie..... Otazka je ci by vobec vysli niektore hry ak by sa vyrobca nemohol "napakovat" na DLC. Zaklad je predat co najviac kopii hned na zaciatku pokial funguje marketingove hype. Takze hru pekne osekaju a predaju o nieco lacnejsie.Potom zbytok hry s malymi (nakladove lacnejsim)obsahom postupne dopredaju ako DLCs. Na hre je najdrahsie spravit engine a zakladnu kostru hry. Napchat to dodatocne dalsim obsahom vyjde lacnejsie ako by to malo byt vsetko velke naraz.
Podobny model ma napr. Call of Duty akurat to nevolaju DLC .Engine zostava od MW4 prakticky bez zasadnych zmien ale supravy novych levelov predavaju vzdy ako novu hru.. Na spicu to dotiahol Blizard s World of Warcraft. Od 2004 je tu stale rovnaky mierne inovovany engine a iba nalepuju datadisky...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já nemám nic proti - původní hra byla rozlehlá slušně. Člověk si opravdu nepřipadal ochuzen. DLC si koupím, jen když chci a původní hra se mi líbila (což líbila ;), takže nejspíš koupím).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je to nejdulezitejsi: Za vydani DLC firme nikdo nadavat nebude, problem je pokud je na puvodni hre videt, ze ji osekali jenom aby meli co dat na DLC.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

10-15$ bych za to ještě dal ale 20 za DLC je dost. 20 hodin hraní je taky dost, ale je to furt ta samá hra. I když to stojí za zvážení. Slibují zajímavé featurky jako crossbow atd...
Jinak 5 DLC asi nebude. Slibovali od začátku méně ale za to rozlehlejších DLC. Tipuju tak 3.
A ke všemu mod komunita pracuje jak na běžícím pásu a přídavného contentu do hry je habaděj. Tím si Bethesda tak trochu vydržuje konkurenci co se DLC týče. :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Neví někdo jak to bude s cenou a dostupností? Přece jenom u nás jaksi Zenimax nenabízí jeho hry na Steamu, jsme odkázáni na ne vždy spolehlivou Cenegu :/

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Není to málo, ale zase je toho obsahu dost a fanoušky TES určitě potěší přidávaný obsah. A zadarmo nebo za nízkou cenu by to Bethesda nedělala. Jim se to prostě taky musí dost vyplatit, aby to vůbec dělali a když jednou za půl roku vydají dlc s cenou 500 korun, tak to taky nikoho nezruinuje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja myslim, ze vydavat a kupovat DLC cenu ma. Zakladem uspechu DLC je, ze ona hra musi byt opravdu dobra, jinak si to proste nikdo nekoupi. A pak je asi lepsi dokupovat DLC ke hre co se vam libi nez dat mnohem vice do nejakeho jineho titulu ze zacatkua za tyden si rikat, ze jste je rovnou mohli vyhodit oknem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.