Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zájem o paměti stoupá i přes zdražení, výrobci se dostávají do zisku

Uuuhm jak můžou mít velkou poptávku od Elpidy, když Elpida více jak před rokem krachla a zavřela krám?

Teprve nedávno se podepsalo že to co z nich zbylo odkoupí Micron. Tak co je to za nesmysl že od nich maj poptávku? Ta firma už ňákej čas neprodukuje.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Produkuje, pouze velmi omezila výrobu desktop DDR3. Kingston nedávno odkoupil veškeré její skladové zásoby a zamluvil si její zbývající výrobní kapacity.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

no to je kratkodobe .Malo tych vyrobnych liniek nieje zatazene dlhmi od bnk takze stat dlhodobo nemozu .Myslim ze do polroka sa ceny vratia

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tento vývoj okolo pamätí je čisto manipulácia s ľuďmi. Psychológia ako vyšitá. Zisky (ceny) išli na dno a ako to oživíme? Redukujeme výrobu, zahlásime zdražovanie. Čo urobia ľudia? V prvom rade nákup do rezervy aj napriek tomu, že ich nepotrebujem. Spomente si ako to bolo s HDD?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

manipulace nemanipulace. Kdo na to ma, tomu se vyplati nakoupit za levno i kdyz to neni potreba.
Minuly PC jsem vybavil 8GB ddr2 v dobach, kdy stacilo 2GB. Sam jsem nevedel k cemu mi budou. Ejhle, za 5 roku uz to bylo prumerne mnozstvi, ktere sotva staci na rozsahlejsi praci. Prodal jsem ho pres bazar a slo to velmi snadno, protoze to bylo usporne 4jadro a 8gb nebylo podmiru.
Ted mam zbytecne 32GB ram. Potrebuju tak 12GB. Za 5 roku si budu rikat, diky bohu, ze jsem to nakoupil za levno. DDR3 uz budou minoritni zbozi a nebudu zbytecne ladovat do stary sunky prachy. Jenze jediny proc menim PC za novejsi je nemoznost zvetsit ramku.
Doufam ze se brzo zacnou prodavat 16GB moduly.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.