Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dell kupuje firmu Alienware

Je to hrozně moc fajn, ale pro Čecha to absolutně nic neznamená. Alienware se prodává jen v USA a asi to tak nadále zůstane. I kdyby to tak nezůstalo, zkoušely jste někdy někdo koupit nový počítač od Dellu pro vlastní potřebu jako soukromá osoba? V ČR v podstatě neprovedilné :o) Dellove preferují jen firmy a zbytek je nezajimá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Predevsim koupit si v CR Dell pro vlastni potrebu je neskutecna rana. A krome toho musite pockat, az Vam ho smontuji nekde v Irsku a dovezou...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, u nás se prodávájí jen ty kancelářské sestavy, ne ty na hry, to by byla pěkná pálka objednat si XPS 600 Renegade :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslíte že by si u nás Della někdo koupil? Každý kouká na cenu a raději veme ten nejlevnější krám v Hypernově, než aby si koupil něco kvalitnějšího :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně aby Alienware nešel s kvalitou do prDELLe. Sorry.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevim jak je to u home sestav od dellu, ale u kancelarskejch je diky nestandartnim dilum opruz oprava po zaruce, protoze dell odmita prodat treba zdroj samostatne, ale musi prijit delltechnik, ktery provede tu brutalne narocnou operaci vymeny zdroje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle znam .. mel jsem dat do kupy par vyrazenejch starejch dellu a bylo to hrozny .. vlastni bios, nektery cdromky a disky to odmitalo :o( ... na nejaky domaci upravy nepouzitelny

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Miami neni v Kalifornii ale na Floride, kde Alienware sidli. Pocitace se neprodavaji jenom v USA ale napr i v UK a Nemecku, staci se podivat na jejich stranky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevim. Koupil jsem soukrome techniku Dell a nemel jsem problem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co se tyce koupe dellu pro soukromou osobu, zadny problem :)
vyberete na strankach zbozi, zavolate jim, predaji vas nejakemu obchodnikovi a pak uz se jen dohodnete na najake te sleve :)

a hlavne ten jejich CompleteCare a MultiCover je dobra vec, kdyz vam klekne treba notas a nebo kdyz ho proste rozbijete, druhy den prijede servisak primo k vam domu do horni dolni s novym kouskem.

dnes je vicemene hardware v urcite cenove kategorii "uplne" stejny ( cca nad 35tis ) a rozhoduji jen sluzby a ty ma dell i pro koncove zakazniky nepodnikatele jedny z nejlepsich.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No řekl bych, že Dell kvalitní není, už to že kopili Alieny. Pokud by byli kvalitní nepotřebovali by koupit Alieny, prostě se pro něco nehoděj a něco neuměj.
Cenově taky nic moc, jejich cennová politika je podle rčení jed se musí podávat po kapkách. Takže cena celkového výrobku je dost vyšší než by se na první pohled zdálo. Bohužel to není takové to cena již od.... , ale že člověk platí za blobosti který jsou jinde normálně v ceně

Dell lepší na hry nebude , Alien cennově přístupnější taky nebude, možná nebude vůbec.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"No řekl bych, že Dell kvalitní není, už to že kopili Alieny. Pokud by byli kvalitní nepotřebovali by koupit Alieny, prostě se pro něco nehoděj a něco neuměj."

Toto je uplny nezmysel -- kupou Alienware len ziskaju to, na co by si museli budovat nove vztahy s dodavatelmi, nove/ine vyrobne kapacity ci linku... akvizicia je bezna aj vtedy, ked "to umej". A to o (ne)kvalite DELL mas odkial? Na DELL robim denne....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2OLE:

Ale?, AlienWare byl odkoupen díky tomu, že již má to, co by Dell musel vymýšlet tvz OuadSLI a jiné vymoženosti z herního PC světa.
Dell je výrobce lidovek, ale stále je na poli herních PC přehlížen (HPa Lenovo taky). Taky to je dost patolízal Intel, takže pokud bude chtít někdo kvalitní herní PC tak se produkty velkých firem vybodne.
Takhle bude potencionální zákazníky lákat na to, že to je vlastně AlienWare. Když asi zůstane jen jméno (analogie na Bugaty a Lambo?)

Klavita? Myslíte ty krabyce co jsou 75% z platu? Nestandardní základní desky? Nestandardní zdroje atd..? Pokud budu firemní zákazník platící si technickou podporu je mi to jedno , ale pro člověka na doma to je drahý špás.
Jo tohle píšu taky na Dell a máme jich pár stovek ;-) ,ale domů prostě nesmí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re: DevOneCz
DELL ma OuadSLI a predstavil ho uz pred nejakou dobou a ponuka ho v zostave kde je DC od Intelu na 4,26GHz(info tu: http://www.dell.com/html/us/products/renegade/renegade.html?c=us&cs=...) a podla vsetkeho je to asi najvykonnejsia zostava co mozes zohnat a lacnjsi ako jeho obdoba s A64 u Alienware. A co s nestandrdnych komponentov tyka tak tie mozes najst skoro u kazdeho velkeho vyrobcu(HP, Lenovo... Alienware tiez nebude vynimka)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.