Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dell stahuje vadné baterie

DELL s těma jeho šitovskejma sériema by měl už stáhnout raději všechno... To jsou "kvalitní" disky Maxtor, který dnes a denně vyhazujem vidlema z vokna, pak posraná série PC Optiplex GX270SD kterých tu máme asi 20 a už jich je cca 8 vyměněných - odcházejí desky a disky (opět) . Mno a teď zase baterie... Můžu s klidným svědomím říct že DELL kdyby neměl servis tak by dávno zbankrotoval, protože prodává jednoznačně největší "obchoďákový" šity !!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To TaiTai: To že odcházejí disky není problém Dellu, ale výrobce disků! Svého času jsme měli v podniku asi 30 kousků Compaqu Prosignií a do roka se u 20 vyměnila grafická karta (Matrox G100). Rozhodně to ale nebyla vina Compaqu. A co se týká disků, tak dnes si pomalu nevybereš (snad kromě Seagatu, který dává 5 let záruku na Barracudy), všechno je to stejný "shit"...když se podíváš na ceny disků, tak se nelze divit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo, to je problém i u neznačkových baterií do mobilu. Chybí tam totiž úplně tepelná ochrana. U těch baterek do notebooku jsou asi mimo toleranci, jinak tam myslím jsou. I když ...
Přitom se jedná o termistor za pár haléřů ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Martin27: No jo, ale DELL by za to mel rucit, kdyz to dava do svych vyrobku...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To X: Samozřejmě, že za ně ručí, proto je taky vyměňuje, když se podělají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, ten chytrejsi uzivatel pochopi, jaky je rozdil mezi znackou a neznackou .... Videli jste nekdy neco takhle hromadne vymenovat treba Brave, Prestigio, Asus atd ??? :)))  Jasne, nekteri si budou stale myslet, ze techto znacek se problemy netykaji, ti ostatni pochopi, ze opravdova znacka proste musi s pravdou ven a vsechno vymenit, mensi vyrobci proste drzi hubu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Patřím mezi ty "potrefené". I když jsem nikdy nezaznamenal, že by baterie nadměrně hřála (vždycky mě téměř spálil rozžhavený CPU nebo GPU), rád si ji nechám bezplatně vyměnit za b. o 7 měsíců mladší. Nechci tady dělat Dellu reklamu, ale s kvalitou servisu jsem docela spokojenej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.