Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dell UltraSharp U2717D přináší 7,3mm InfinityEdge okraje

Bude test ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nedavno jsem jeden Dell dostal v praci... tak idiotske ovladani monitoru jsem asi v zivote nevidel. Ze maji frikulinske touch buttony bych odpustil, ale ... dve tlacitka maji programovatelnou funkci; rekneme ze si je naprogramuji na vstup HDMI1 a DP1; a ted, komp pripojenej na HDMI1 vypnu, co myslite ze udela kdyz stisknu tlacitko naprogramovane na DP1 ? prepne na DP1 ? kdepak, vyhodi mi menu, kde si muzu jako idiot vyklikat DP1... dalsi skvela vec je, ze kdyz vam monitor zobrazi jakoukoliv hlasku, na nekolik vterin uplne prestane reagovat na vstupni tlacitka....

Predpokladam, ze Dell vsechny inzenyry presunul na jine divize, a na tohle najmuli nekoho s chirurgicky odstranenym mozkem... nekde se ty kchosty katovat musej :]

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Priste alespon typove oznaceni, prosim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Není třeba, tohle idiotské dotykové ovládání měl už starý Dell 2410 a zjevně se nic nemění.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ten slovosled v: "přináší infinity edge okraje" je kouzelnej. Čeština je sice jazyk s proměnlivým slovosledem, ale zase ne až tak.

Za mlada nás přece vždycky učili že: "máma maso mele". "Táta prase nese" a později: "Ota má sbírku compact disc disků", "koupil jsem si PC počítač s Intel® Pentium® processor procesorem", atd. Nebo ne?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Asi mel autor pouzit ty uvozovky trochu jinak ... 'prinasi "infinity edge" okraje' ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A o ceně nebo dostupnosti není v článku ani zmínka, nebo alespoň o tom, že nejsou tyto údaje zatím známy. Přitom jde o poměrně zásadní informace.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ach jo, už i Dell zradil a opustil formát 16:10. A kde je informace o barevném gamutu, dostupnosti a ceně?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.