Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Deska s nForce3 slibuje podporu AMD K8 v socketu M2

hm to je sice pekne ale nevim jestli bych sel do mozna nezname desky od firmy ASROCK pac jsou podezrele levne treba se s cipsetem KT8 a to s moznosti upgrade ze soktu A do 774 jen za 1400,- s DPH ? nevim zda se mi ze nekde je zakopanej pes

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> 654:
To s tou cenou bych vůbec neřešil. Pokaždé je to pudová záležitost: Buďto to pude nebo nepude. A když to nepude, vždycky se to dá prodejci vomlátit vo hlavu ;-). Jednoduše :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno,me porad nedochazi,jak chtej vyresit to,ze ta deska podporuje DDR I a ten procesor ma v sobe integrovanej radic na DDR II pameti....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli to mají stejné jako u těch předešlých modelů, tak se do toho jejich "upgrade slotu" strká dceřinná deska, která má na sobě CPU, chipset a paměťové sloty a původní CPU soket a RAM sloty se pak neosazuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

O levnych zakladovkach jsem prestal i jen uvazovat po zkusenostech s PC Chips a Tomato pred cca 6-7 lety. Pokud to ma clovek jen na kancl praci, a na 2 roky, a ma to stesti ze to funguje OK, nic proti.
Nicmene pokud nahodou chcete casteji neco vysunout ze slotu, presroubovat, zatizit, zahrat, fleshnout, vymenit apod., zjistite ze se to najednou:
unavilo, prehralo, ulomilo, nakraplo, vyfouklo (kondiky), nedalo flashnout, nepodporuje vyrobcem, vyrobce se schovava, apod. apod. apod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to:jaffa svet sa uz malinko zmenil

sam mam domaa ecs k7s5a uz asi 4rokom a som max spokojny.Najprv to bolo na hry ked som zacinal na durone 750 a skoncil som u athlona 2600
na praci.Ja by som osobne veril......len treba juknut na recenze a to aj u drahych

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to besik33: Svět se možná změnil,ale ECS asi ne... Kámoš má myslim nástupce tý tvojí- K7S6A a nadává na to,kudy chodí. Náhodný restarty,laborování s ramkama,aby se to vůbec rozjelo... Sám jsem u toho byl a ta deska,jakmile se začne něco měnit,taxi dělá ,co chce...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Pavel:
Já se setkal (stavěl jsem) tuším asi 4 kusy K7S6A. Všechny jsou stabilní jak slovo boží, většinou s Athlonem XP, asi jedna i s Duronem. Nezaregistroval jsem na nich za dobu jejich existence jedinej HW problém. Tvýmu kámošovi bych v takovém případě doporučil reklamaci (což už asi vzhledem k věku desky bude pasé), bo musel narazit na vadnej kousek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.