Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Desktopové prostředí KDE ve verzi 4.7

Hlavne pevne dufam, ze Networkmanager je skutocne opraveny. Nie ako minule, ked sa po upgrade z fungujuceho stal nefungujuci a neslo pripojit sa cez GSM telefon a namiesto celeho networkmanagera som nakoniec musel pouzit script z gnome. :-|

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No je to vůbec poprvé od dávných časů co mi vše ukazuje napohled správně. Ale nepoužívám jej :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Build pro Kubuntu se zjevně moc nepovedl, Nepomuk padá jak zralé hrušky a častěji než mi je milo se mi stává, že chcípne celý desktop. Snad to kluci ušatí brzy poladí.

Btw. máte někdo rozjetý ten telepathy-qt4 klient, byly by nějaké poznatky, případně screenshoty?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To máš pech. Používám aktuální build alfa Kubuntu a funguju už týden v pohodě. Jen občas něco kluci rozsypou, ale zatím to vždy nějak šlo spravit. Jen VDPAU mi nějak odmítá jet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neviem, velkym prostrediam som nikdy neprisiel na chut.
Vecer pri ohni ked sa rozpravaju strasidelne pribehy a poviem "pacman -S kde" tak kazdy uz hlada hnede bezpecnostne trenky.

:)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak se priznam, ze i prez to, ze screenshoty jsou ume napechovane grafikou, ktera se pokousi odvest pozornost od samotneho GUI ... i tak to nejako nezamaskuje to stale rozhadane rozvrzeni. Obcas strohe, jednoduche, svetle a lehke - jak v barvach i v cleneni, ... jinde ucelne vyplneny kus mista tak, ze ani pixel neprijde nazmar... a do toho najednou sedy poloprazdny obdelnik s velkym paddingem, v divne sede, obsahujici naprosto nesmyslne polozky v tucnem fontu.

Ja bych nerad daval za pravdu penezum (velke firmy, ktere poslednich deset let opravdu designuji kazde div ne kazde tlacitko) - ale mam pocit, ze se stale potykame s pristupem ponekud amaterskym a vysledky jsou matouci a osobne to vnimam nedobre.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Však si to nastav a naskinuj jak je milo. Nejsme ve Widlích v KDE s tím můžeš udělat co se ti zachce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Osvedcena kombinacia je XFCE4 + KDE aplikacie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pozor na kmail 4.7.0, relativne casto pada, DB backend je pomaly a o migracnom toole z kmail1 ani nevravim. Je toho plny net a dnes som to zazil na vlastnej kozi. Ako bol predtym vo verzii 4.4.11 odladeny, teraz je to opak.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.