Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pozvánka: Digitalizace chystá pro CIOs nové výzvy, buďte na ně připraveni

Digitalizace se rozšiřuje a internet proniká hlouběji do všech procesů firem. Tyto změny se odrážejí nejen v oblasti prodeje, ale také vytváří nové prostředí pro interní klienty společností. Jaké výzvy přináší pro CIOs a jaká je jejich úloha v tomto vývoji?

Odpovědi najdete na konferenci CIO Agenda, organizovanou společností Blue Events, 4. října 2016 v Park Inn Hotelu Prague. Konference je určena nejen pro CIOs a vedoucí IT pracovníky, v programu si najdou inspirativní témata také výkonní a finanční ředitelé.

Zkušenosti z praxe budou na konferenci sdílet řečníci ze společností Česká spořitelna, ZOOT, Air Bank, Škoda Doosan Power, MOL Česká republika, Kiwi (dříve Skypicker) a mnoha dalších.

Přijďte se inspirovat příběhy CIOs, kteří se stali aktivní součástí transformace obchodního modelu společnosti a prožijte pohodový den ve společnosti kolegů, neformálně a odborně a registrujte se ještě dnes.

O aktuálních tématech, která hýbou IT v úspěšném ZOOTu, bude na konferenci mluvit CIO Filip Kopecký. Podívejte se na teaser konference.