Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dobrá zpráva? Disney zastavil práce na konverzi Star Wars do 3D, chce soustředit síly na J.J. Abramsovy filmy!

mam nad tym take zmiesane pocity... na jednej strane podla mna bolo dost remasteringu - uz na Star Wars nie je co vylepsovat ale na druhej strane som sa tesil ze si vychutnam original trilogiu prvykrat v zivote na velkom platne v kine(aj ked 3D moc nemusim - ale tu by som urobil vynimku;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nemusíš tak moc trpět:

http://www.thinkgeek.com/product/e9b4/

:-)

Jinak já se na nové SW těším, i režiséra jim schvaluju, jenom doufám, že se z toho nestane hloubková psychologická sonda do hlubin nitra postav, ale dočkáme se pořádné vesmírné akce, kde klaďasové jsou dostatečně krásní, chlupatí, mají svou vlastní malou starou kosmickou loď a z princezen se stávají drsňačky s lasery proklatě nízko.

Ještě na Moora bych šel: :-)

http://www.youtube.com/watch?v=VCU0HLXIW68

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, předělávka do 3D byla u prvního dílu otřesná, což se nemělo opakovat u následujících (vzhledem k dostupnosti digitální verze) a především jak píšeš, příležitost zhlédnout 4-6 na plátně, což jsem před tím nestihl.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ja az tak nechapem znechutenie nad novsou trilogiou (1-3) a nadsenie iba starou (4-6).

Pred rokom som to pozrel po velmi dlhej dobe v poradi 1 az 6 a bolo to ok, nemozem povedat ze 1-3 boli slabe a 4-6 ovela lepsie.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

1 je upoutávka pro teenagery, 2-6 jsou SW. Viděl jsem doporučenou sekvenci epizod ke shlédnutí pojmenovanou "Machette order", není to ani 4-6 a pak 1-3, ani naopak :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Já miluju všechny díly Hvězdných válek a rozhodně nesdílím tvojí nechuť k nové trilogii. Naopak, pro mě je asi i lepší.
Ale mám obrovskou nechuť celkově k jakémukoliv 3D, takže ať nepředělávají do 3D pokud možno nic. A když uvedou v kinech Hvězdné války znovu ve 2D, tak klidně půjdu na všechny díly.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

3D v současné podobě je OUT :) jen některý typové to ještě neví...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tesim sa. Hlavne dumam nad tym ci pribeh bude zradeny casovo za poslednu epizodu (ako Jedi Knight hry) alebo pred prvu epizodu, trebars z pohladu padawana quigona, alebo mladeho yodu, pripadne ine postavy z unverza za mlada.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tak určitě to bude za epizodu VI. Příběh bude pokračovat.
Někde jsem četl zvěsti, že naváže na Expanded Universe knížky a zakončí osudy Luka, Hana a Leiy. Chewie se tam už asi neukáže z jistých důvodů. Oba droidi ovšem určitě.
A nebo zfilmují některý z knižních příběhů. (Generál Thrawn? Válka s Killiky či Yuzah wong, kteří málem zničili celou galaxii a nadobro změnili osudy hrdinů, či občanská válka s Corelií, ....)
Možností mají požehnaně. Jen doufám v jedno, že nepřekroutí fakta z EU knížek. To by pak fanoušky pořádně nas...., protože spousta z nich mají naprosto úžasný děj a postavy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.