Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dotykové notebooky zlevní o 20-25 %

Vsadil bych se že to budou stroje sice s dotykovým displejem ale pořádné rozlišení aby člověk hledal.Nečekejme slevu jen tak, výrobci nejsou charita.Tak jsem zvědav na čem všem ušetřili.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ještě že se mi podařilo pořídit "slušnej" noťas ještě bez dotyku a s win7 ;) Takže mám na pár let vystaráno :) Btw uvidíme jak si gigabyte povede dál mezi noťasama...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No a já si zrovna koupil tablet s Win8 :-)
Ale vážně, ono to dotykové ovládání je super a pokud dáte šanci MudernUI, tak je to i hodně pohodlné, ale aplikace, resp. weby, na to musí být připravené, a to je hlavní problém.
Jinak rozlišení mám FullHD, to na těch 11.6" je víc, než dost. A monitor s větší úhlopříčkou není problém připojit...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

k tabletu připojovat monitor? to se na to rovnou můžu vys... a koupit notebook.... sorry ale mě patlamo sere už i na debilním telefonu, takže patlamo i na něčem kde chci pohodlnější práci než na patlamo founu? no to fakt né.... ale... proti gustu....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zkus si někdy umýt ruce, má to poměrně překvapivé účinky. Hint: voda teče z kohoutku, dobré je použít teplou, ale ne moc, ať se neopaříš a většinou bývá poblíž nějaké mýdlo, to je taky dobrá věc... ;)

A vážně: na opravdovou práci bych notebook nesnesl ani náhodou, naopak na takové to čtení webu a sem tam něco je to super. Např. na poradách je to velice pohodlné.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak první odstavec je opravdu k věci, to se musí uznat.
druhý odstavec, na ten platí poslední dvě slova co jsem napsal. aneb proti gustu......
takže ano, tobě patlama vyhovuje. já to beru jako zbytečnou hračku navíc pro kterou nemám využítí. ende.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

vlkost a tuky jsou přirozenou součástí ochrany zdravé lidské kůže, k dokonalému odmaštění doporučuji prsty uříznout a petrifikovat ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.