Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Dvě patice pro Pentia 4 na jedné desce

Taktéž má neotřele IDIOTsky umístěné sloty pro paměti no a neotřele starý a líný čipset. Kdyby ASHITRock vyráběl obdobnou desku, ale s i915 a neotřelou kominací uPGA478 a LGA775 s DDR1 vs. DDR2 a AGP 8x vs. PCIe 16x, tak by se o tom možná dalo uvažovat. Jinak pochybuji, že si tohle někdo koupí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LOL tak takto vypadají levná řešení od značky ASUS :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je přeci blbost :O( Všichni pamatujeme na socket 370 a slot 1, nepamatuji že by někdo měnil CPU na této desce.  

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Joystick: kupi. Totiz nie vsetci maju na nadupane masiny s P4 3,4GHz EE, 2 GB RAM, 2x200GB HDD a podobne ulety. Su ludia, ktorym bude stacit aj nieco ovela menej vykonne, s tym, ze v buducnosti tam vymenia "prcak" a nebudu musiet investovat do novej dostice. Inak, do kanclu by to bolo vcelku idealne. A ked mas nieco proti Asrocku, kup si plnohodnotny ASUS, nikto ti nekaze aby si si kupoval Asrock.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak teda nevím zda bych kupoval tuto desku do kanceláře. Všichni dobře víme, že upgrade PC je celkem nesmyls. V kanclu se upgradují PC tak po 3 až 4 letech (alespoň u nás) a těžko uvěřit, že v té době bude k dispozici CPU, ketré půjde umístit do této desky.
A navíc technologie PC bude za tu dobu úplně jinde a na jiné úrovni. Nemám nic proti této značce, neboť jsem ji neměl ještě v ruce. Takže je to úplně jednou zda je to plnej Asus nebo MSI. Jde mi jen o tu myšlenku, zřejmě i ta deska bude kvůli dalším konektorům o něco dražší....
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.