Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Eric Meyer o CSS - kompletní průvodce

Hmm
Pěkná reklama.Ale je dobrým zvykem informovat čtenáře ,že jde o reklamu, jinak trpí dobrá pověst serveru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hned vedle nadpisu máš uvedeny kategorie: Internet, Reklama, Software
nebo bys raději uvítal velký červený blikající nápis ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

něco trošku viditelnějšího by opravdu neškodilo, článek totiž působí jako "objektivní" recenze, což není - a drobný nápis "reklama" nemusí hned každý odhalit (rozl. 1600x1200 apod.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já teda tento článek vítám, speciálně chodím na CDR.CZ kvůli knížkám, programování PHP, reklame na Playstation a tak. Jen tak dál.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Earl> "článek totiž působí jako "objektivní" recenze"
No to musíš být ale pěknej blb, stejně jako ostatní co si stěžují...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mm, každý kdo si dovolí mít jiný názor nebo dokonce si "stěžovat" je tedy blb. Pan Alex musí mít opravdu těžký život, obklopen samými blby.
Jinak si i já myslím, že to opravdu vypadá jako normální článek, reklamu by člověk očekával v místech jí vyhrazených, což na CDR je nahoře (Vista), vlevo pod logem a sloupec napravo. Nějaký label pidpísmem nestačí.
Mimochodem, pravidelné články "Novinky DVD a TOP10 xx. týden" je předpokládám také reklama, nebo je DVD-R.cz velice blízce spřízněno s CDR.cz?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vážení!
Všem zde rajpajícím, bez dobrovolného předplatného, které činí neuvěřitelných 10 Kč měsíčně, řeknu jen tolik: Asi se to zdá divné, ale i my musíme něco jíst.
Zkuste se zamyslet na tím, že provoz serveru prostě něco stojí a socialismus je jaksi dost daleko za námi. Ale můžeme to zavřít, to není problém.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Teda jestli nekomu tech deset vet pripada jako recenze, tak proc ja se vzdycky trapim s 12k a vic znaky, kdyz staci jen setina. Diky vsem zdejsim kritikum ze mi pro priste usetrili praci i cas :-P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chápu že se chudáci provozovatelé cíti ukřivděně a dokonce planě vyhrožují ukončením činnosti serveru. Ale místo toho byste měli raději odpovědet, žádný z příspěvků tady není proti reklamě, ale proti její formě.
A ty kecy o socialismu: ať se nám to líbí nebo ne, socialismus je jedním z rozhodujících, ne-li přímo dominantním politickým proudem v Evropě (i když trochu jiný než ten "reálný" v bývalém východním bloku nebo národní v hitlerovském Německu).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 dalsi rAjpal: Takže by měla existovat státní dotace na server cdr.cz?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Né aby vás napadlo někoho si tady do někoho rajpnout !!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro goro: Pokud to z mého předchozího příspěvku jasně nevyplývá - já nejsem příznivcem socialismu v žádné z jeho podob v něm popsaných, takže NE. Jestli server přežije nebo ne, záleží na tom jak se jeho provozateli jeho provoz vyplatí (nemusí být vždy v penězích).
Ač CDR již pěkných pár let navštěvuji a zánik mu rozhodně nepřeji, pokud by zmizel tak nepochybuji že by si jeho současní čtenáři náhradu v takřka nekonečných hlubinách internetu našli, tak jak je tomu v podobných případech vždycky. Nikdo není nenahraditelný a v případě serveru o IT to platí tím spíše, zvláště pokud nejsme omezení jazykově.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Martin: zaujímalo by ma, koľko dobrovoľných predplatiteľov sa vám už podarilo 'uloviť'.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re další rAjpal: mas pravdu v tom, ze nikdo neni nenahraditelny - nicmene jde o to, nahraditelny kym... na ceske scene neni moc stejne kvalitnich servru jako je cdr.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ork: souhlasím, to by byla celkem velká ztráta, informace na CDR považuji většinou za velmi objektivní a ačkoliv je CDR primárně server o vypalování, tak i s velkým záběrem. Vlastně tu většinou najdu přesně to co potřebuji. BTW: jsem předplatitelem už od začátku, co je to možné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2martin: vážený, korigujte své výlevy - a když už to nelze, ať jsou aspoň správně cíleny

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.