Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Evropané mají mít právo na zapomenutí

Co se na veb hodí už jej nevrátí:).Dle mého že mohu mazat svoje data ještě neznamená že si je už někdo neuložil nebo vytípal obrazovky a v pravou chvíli je zase zveřejní.Tohle nikam nevede.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně by mělo být respektováno právo na soukromí, a to absolutně. Žádná šmírování, žádné zákazy šifer.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz je na internetu nejaka informace dnes, neznamena to ze tam bude zitra. Cele weby mizi.
Ale zaroven je to spojeno s faktem, ze skoro vsechny informace ktere se na webu obeji, ma alespon jednu kopii nekde jinde nez na primarnim zdroji.

Takze nelze zarucit ani to, ze se informace neztrati, ani to ze se ztrati.

Vzdy si vzpomenu na "Cimrmany" o neschopnosti myslenku udrzet komplementarne spojenou s neschopnosti myslenku oputit. Tohle je totez.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Všichni rozumbradové jen co je pravda. Tohle smrdí cenzurou a začátkem konce. To je jak mazat data z knih.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja si myslim, ze problem je spise v tom, aby byl kazdy (svepravny) rodic odpovedny za vychovu sveho ditete a vychoval dite ke slusnosti. Takze se pak kazdy (svepravny) dospely clovek bude chovat tak, aby se za sebe nemusel stydet. A jestli nekdo v 16 mel blby napady (a ze jsem se navymyslel takovych zhovadilosti, ze by vydalo na knihu) tak by se za to mel umet postavit a ukazat, ze od te doby udelal jisty moralni pokrok. Me by nevadilo, ani kdyby se ukazalo, ze se pan prezident (hypoteticky) na maturitnim vecirku ozral jak prase, nebo ze nekdo v osmy tride onanoval pod lavici, hlavne, kdyz to neni uplatny hajzlik, ktery ve svych moralnich poklescich pokracuje na vyssi urovni. Aby si takovy clovek dokazal uznat, ze pochybil a nadale se svych pochybeni vyvaroval. Pripadne projevil dostatek jinych kvalit, aby se mu nejaky ten historicky poklesek mohl prominout.
Jestli se mlada holka necha fotit pro hanbaty casopis, tak ji rodice holt spatne vychovali (coz ji neuchrani od vyprasku) a muzou to zkusit napravit (k cemuz vyprask moc nepomuze). Jestli v tom bude pokracovat, tak ji vymaz digitalni pameti k lepsi moralce moc nepomuze, at je to prodavacka, ministryne, nebo zustane modelkou pro hanbate casopisy.
Nic ve zlym. Primery mohou kulhat, jsou to jen primery.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Osobne nevidim eroticke fotografie jako prekazku k pozdejsi politicke kariere. I kdyz za dulezitejsi bych povazoval aby se politik nestydel odhalit puvod penez za ktere si koupil vilu ... i kdyz ... ono ty nasi politici se ani moc nestydi i kdyz by meli ...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavá myšlenka, honit si ho pod lavicí - osobní zkušenost? ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Příměry sice kulhají, ale i kulhavý může někam dojít, že? Apropo, zrovna zde v článku onen citovaný odstavec, jímž se bruselský ouřada snaží skrýt svou vlastní zbytečnost, jsem si hned uložil do databáze plků :) Totiž završit tak škrobené souvětí s tolika obehranými frázemi souslovím "odstranění byrokracie", to je jako šlápnout kočce na ocas.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V roce 2012 pak předloží Komise právní předpisy, které mají posílit ekonomiku unie novelizaci zastaraleho zakona zachovani energie. Zridi se urad, ktery bude povolovat vyjimky.

V roce 2014 se pak uzakonni ze pomer mezi obvodem a prumerem kruhu je presne 3.

Tohle spis nez na cenzuru vypada na totalni nesmysl. I kdyz ... to ze se to nepovede neznamena ze v prubehu implementace nebude zavedena cenzura a nekolik zbytecnych uradu ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

vzdyt dnes se dela vse jen proto aby vznikaly dalsi a dalsi zbytecny urady (kam jinam ty lidi udat kdyz nic jinyho nez sedet na urade neumi)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Do 15. ledna teda treba podať zhruba tento návrh: "K 1. 1. 2011 vystupujeme z EU a všetky ďalšie požiadavky EU, EK atď. teda považujeme za irelevantné. V jednej totalite sme už žili, ďalšiu si neprosíme".

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nejzajimavejsi jest na tomto blabolu, ze ti co se ohani temi zakony o ochrane osobnich udaju jsou zaroven ti kteri je nejvice porusuji. zkus vyplnit formular v bance, podepsat formular kde se banka zavazuje, ze nikdy nevydaji tve udaje nekomu jinemu. nejakym zahadnym zpusobem ti zacne chodit nevyzadana posta, telefonaty marketingovych spolecnosti a jinych sracky. komedie, fraska

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Asi chodíte do špatné banky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Možná by nebylo od věci nám prozradit, která že je ta správná :). Sám jsem zvědav, jestli jsem se trefil.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pokud se v cecham da rict necemu banky, tak asi ano.

jediny narod co dodrzuje osobni udaje jsou Svycari. Zkuste dat udaje HSBC, RBS a jinym zapadnim srackam ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.