Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Evropský parlament si klade podmínky k přijetí ACTA

Teda už jsem mu ale jednu střihnul, šotek jeden zatrolená, vypnul nám tady diskuzi!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze nevypnul, ale uz je z toho "manevrovani" kazdej tak zblblbel-znechucenej, ze asi nema smysl co k tomu dodavat.Staci se podivat do historie, pravda je lez a lez se stava pravdou.A nebo je tomu naopak?No musime si pockat, co nam zahlasi hlasne trouby demokarcie, ptom budem vedet.-(((((()))))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Rozpustit Evropský parlament a ochrané organizace a nemusí se řešit zhovadilosti a nesmysly.
Každý produkt má svou cenu a systém distribuce ,když to nechtějí lidé s Audiovizualní branže pochopit jejich problém. To že ta neschopná banda neni schopna vytvořit fungující digitalní distribuci tak holt musí počítat s tím že lidi budou stahovat s Rapidů a Torenttů.
Pevně věřím tomu že kdyby zde byl fungující systém digi. distribuce za normální finančních podmínek tak se pirátsví vůbec nemusí řešit. Jenže se zdá že je to utopie ,zábavní průmysl raději zaplatí miliony dolarů za nesmyslmé ochrany a soudní spory než aby přišel s fungující službou.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ACTA mala byť absolútne odmietnutá hneď ako sa prevalilo, že bola pripravovaná tajne a iba so zástupcami jednej strany konfliktu. Európska Komisia mala byť potrestaná doživotným zákazom práce v štátnych službách pre každého člena komisie. Že im takéto niečo prešlo je výsmechom slušnej spoločnosti.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.