Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Falešné GeForce GTX 1060 opět na Ebay

Asi se pořád najde dost hejlů, kteří na to skočí, když se jim to vyplatí. Já se držím zásady že levně koupené = dvakrát placené. A myslím, že se mi to vyplácí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Že 2TB flashdisk za 200 Kč, nebo elektronická licence Office 2019/Windows 10 Pro v "akci" s za 500 Kč smrdí, mi je jasné na první pohled.

Na druhou stranu jsem se nikdy moc nezajímal o grafiky. Od doby, co se intel naučil DVI a novější digitální výstupy, tak mi to stačí. Tady bych asi i klidně věřil, že to je jetá grafika po někom, kdo si ji koupil v BTC amplitudě v naději, že na tom zbohatne a teď ji posílá do světa.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fór je v tom, že ty elektronické licence za 60-100Kč často bez problémů fungují :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mě stála licence win 7/10 200kč

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To není nic nového, celé roky takhle přeznačovala sama Nvidia, v Číně jsou jen trochu pozadu :-)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zvedav cim zastoupi tatez NVIDIA stredni cestu tridy 2060, vykon na RT to mit nebude a musi to byt levne, jsem nazoru ze preznaci 1070 :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no nvidia to naucila za tie roky aj par ludi, co nie su ich zamestnanci

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak pokial viem ebay sam riesi problemy, resp. pokial sa nedokazem dohodnut na vrateni penazi, alebo predavajuci nereaguje, tak sami vratia peniaze.
Cize ak chces GTS 450 zadarmo, kup si fakovu 1060 a nechaj si ebayom vratit peniaze :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak jednoduché to není, sice by se dalo říct, že to bude GTS 450 zadarmo, jenže je to GTS 450, která si myslí, že je GTX 1060, a tím pádem vznikají provozní problémy. Aby tu 450 mohl člověk normálně použít, musel by přeflashovat BIOS, aby hlásil správný čip a velikost paměti. A to se obávám, že nebude jen tak.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze to slo flashnout celkem snadno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"GeForce GTX 1060 osazená levým čipem je pravá a GeForce GTX 1060 osazená pravým čipem není pravá". Krasna veta :D

Inak neviem preco by mal ebay sam nejako riesit co kto predava, pokial bude kupujuci podvedeny a oznami to, tak samozrejme ebay zakroci a vrati poskodenemu peniaze.

Momentalne mam skor velky problem s predajom fake-ov skrz reklamny system na androide. Stale mi tu zobrazuje reklamy, aby som si kupil samsung hodinky alebo drony s 90% zlavami (niekedy dokonca uz davaju produkty aj zadarmo). Pritom este podporuju platby cez paypal. Tu sa cudujem, ze nazasahuju priamo vyrobcovia, kedze im takto poskodzuju meno a zneuzivaju ich vlastne reklamy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemělo by se spíš řešit, kdo tyto karty vlastně vyrábí? Ono to nebude zas tak triviální jako uplést mikinu s fajfkou, že.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A čo takto pozrieť na Feedback selera. Ak tam má viacej negatívnych komentárov s textom fake GTX1060 asi niečo nebude v poriadku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Evidentne nevis jak prodejci faku pracuji.
Maji hodne uctu a vzajemne si "prodavaji" veci za centy. Casem tak maji ucty s delsi historii a hromadou pozitivnich hodnoceni. Pak zacnou vlnu levnych faku. Drive nez lidem dorazi zbozi (pokud vubec neco poslou) a zjisti co to je zac, tak penize jsou fuc a ucet mrtvej. Pak se teprve zacnou objevovat prvni negativni komentare.
Mluvim z vlastni zkusenosti. Kupoval jsem na ebayi RC model za 300usd. Prvni negativni koment se objevil 14dni od koupe a tyden na to byl ucet zablokovan. Paypal mi penize vratil. Takze ted pokud kupuju drazsi vec, tak nakupuju od prodejce ktery ma alespon 10 000 hodnoceni a ucet starsi nez rok.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.