Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Finanční výsledky Q4 2008 AMD a Intel

AMD furt v strate uz niekolko rokov. Ako to chcu vyriesit? Tipujem, ze uz aj chlapcom z Mubadala dochadza trpezlivost. Ked AMD nezdvihla z dna ani podarena seria HD48xx, tak potom uz neviem co...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co s tim chce amd delat by me taky zajimalo
porad na tom neni hur nez cr nebo dokonce usa
tohle ja asi nejak nepochopim

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AMD by měla přejít rovnou s 32nm technologii, aby znížila náklady a cenu CPU. Přijít s něčím novým např. nativní osmijádro, obracet na poli podle potřeb trhu. A ne AMD: "mi máme usporný 10W cpu", odpověd intelu "hmm mi taky 10W a je to navíc dvoujádro", ono se pak těžko prodává to co je technologicky zastaralé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

subdivider: AMD může těžko zvednout produkt divize, která tvoří jen malý zlomek z celé firmy. Navíc na GPU jsou marže mnohem nižší, než na CPU. Pokud si zprůměruješ výsledky ATi z druhého a třetího kvartálu a porovnáš s konkurencí, nebyla na tom ATi špatně. Jak si stála v Q4 teprve uvidíme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No neviem ale z tohoto članku vypliva že AMD je na tom lepšie ako Intel a mal vetšie zisky. Ale idem si to prečitať ešte raz, možno to nechapem ani ja. Aj tak si Intel nikdy nekupim 8)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to LotorX: Vážně by jste si to měl přečíst ještě jednou :-)
Mimochodem nechápu jednání, kdy si člověk nekoupí to co je pro něj nejvýhodnější jen proto, že to nevyrobil jeho "favorit".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

subdivider: Mudad'Dib ma trpezlivosti a penazi dost. Dost na to aby postavil 25 450mm tovarni...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Muad Dib nepotrebuje procesory pretože ten má z koření taku mozgovu kapacitu že svojimi predstavami dokáže premiestnovat objekty vo vesmire. Takže žiadne tovarne.

Intel mame v robote a to mi stači, nemusím nadávať aj doma, stači že som z Intelu vytočný v praci 8))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.