Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Firefox pro mobily

OperaMini Russian Mod - hodně štěstí FireFoxi...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?
+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Honza748: kdybys používal PALM OS, tohle by jsi nikdy neřekl ;) Horší prohlížeč snad ani neexistuje. Ano, mluvím o tom padání, večně zas*ané DBcache a podobně.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Petr222: no to je možný, palm os je sám o sobě dostatečná zrůdnost.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Honza748? nevim jak ty, me proslo rukama docela dost mobilu i PDA a PalmOS povazuji zatim za nejlepsi. Skoda ze vyvoj nejak ustrnul, nicmene zatim treo za nic jineho vymenit nehodlam :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Víceprezident je o něco lepší než méněprezident a obyčejný prezident je něco mezi tím? :-)
Prosím Vás, opravte si to na viceprezidenta, jestli chcete publikovat na seriózním médiu s ISSN, tak si zopakujte pravidla českého pravopisu a potom tenhle příspěvek smažte.
A kecy o jazykovém koutku si prosím laskavě nechte na koledu.
Děkuji za pozornost.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ghx: Něco málo jsem si taky vyzkoušel a palm os byla z mého pohledu naprostá tragédie. Nicméně chápu, že se to někomu může líbit. Na WM2003SE rozhodně netfront šlape jako hodinky a ve srovnání s ostatníma browserama je to mercedes mezi trabantama.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ja se na FF pro mobilni zarizeni jednoznacne tesim, zvlast jestli budou portovatelny i nejaky extensions, to bude bomba - na nektery uz mam takovej navyk, ze bez nich nejsem s to efektivne fungovat.
Ad Netfront - kvuli tomu ze PIE interpretuje html a css jeste hur nez jeho velkej bracha, tak netfronta provozuju, ale uprimne - nekdy je to na wm5 fakt hrozna bida - jede to pomalu, opozdeny reakce, parkrat se zasekne tak, ze v aktivnim tabu ani neni schopen kliknout na odkaz. Kdyz to struktura webu umoznuje, tak radeji sahnu po PIE, kterej je proti nemu jako vitr. Jeste budu muset casem odzkouset Operu a uvidime, ta ma myslim taky velmi dobre reference.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.