Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Fujitsu 100GB 2,5 SATA disk

Ňam ňam ... ještě teď tak mít notebooka, do kterého bych to mohl píchnout ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja mam notak Compaq armada 7800 ale do toho uz bych to asi nenapichl bez radice a navic jestli tam dostanu disk 40 GB tak budu stastnej jako blecha :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

heh, a není ta operační teplota max. 55 C nějaká nízká? mě teda v notesu doshuje HDD Toshiba 60GB @ 5400ot. běžně dle SMARTu i 59 C?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Herodes: ja mam nejaky Samsung 80gb, dle specifikaci max. provozni teplota 55, to jsem zkoumal ostatni vyrobce , tak vesmes vsechny nb disky meli max. provozni teplotu 55 stupnu, ale taky mi smart ukazuje bezne 52, pri vetsi praci 55, a kdyz hodne pracuje, treba kompilace neceho, tak jsem videl i pres 60 stupnu. Moc klidu mi to nepridava :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co to mate za disky ? mam v notebooku 60gb 7200 otacek a maxinmalni teplotu jsem mel asi 39sta to jeste kdyz jsem jel defragmentaci asi hodinu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro ty co maji starsi NB bez SATA radice, to nebude. Pocitam,ze si disk ve svem NB vymenim, ale radeji bych sahnul po 7200 ot/min. Jen se mi nechce znovu kompletne vsechno instalovat. Vim, ze u PC jde udelat presna kopie systemoveho disku, tedy pokud jsou me informace spravne, ale nevim jak to udelat u NB.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

dave:
U notebooku udelas image bud po siti nekam na server nebo jiny pocitac, nebo si koupis za stovku redukci pro pripojeni 2,5" HDD na normalni ksandu (teda, to je pro normalni IDE) a pripojis ho do stolniho PC.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Uz to celkem hodne zere. 5W je moc na to aby to utahlo jen USB. Ted pouzivam 40GB 2,5 disk a vetsinou jen usb staci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.