Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Futuremark se konečně pouští do tvorby her

Spíš je to něco ve stylu "odfoukne vám ponožky" či "odletí vám ponožky", prostě tak moc kůl, že nejdřív z nohou člověku odletí boty a ponožky hned za nimi. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vizualne to bude vyzerat, ako keby si vyfajcil ponozky :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

... dufam ze to nemysleli tak ze ked si spustime ich hru tak vsetci mozeme ist fajcit handry, tak to bude narocne na hw. :D

Inu uz vidim, ako to dopadne - rovnako ako Crysis. V dobe vydania nebude existovat konfiguracia ktora by to rozbehala vo vysokom rozliseni a s vyhladzovanim plynule.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bude to vypadat treba i hezky, ale hratelnost predpokladam zustane na vedlejsi koleji, takze muj tip zni: hodne lidi bude u toho 'onanovat' jako kdyz v NFS poprve pouzili svetelne efekty, coz tenkrat zapricinilo rapidni zpomaleni hry :)) a az to z nich vyprcha, ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Do teď jsem říkal, že " Benchmarky nehraju " a velmi se bavil nad diskuzemi, kde jeden má 120 FPS a druhý je debil, protože má jen 119 FPS a netrvalo to dlouho a už je to tady. No nechme se překvapit, ale očekávám, že to bude hratelné jako slideshow v Powerpointu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No....a co takhle přestat vydávat benchmarkovací program zadarmo, ale benchmark bude vzdy jen součástí hry. Každý rok vydají jednu hru a součástí bude benchmark. Stejně teď ušovali do herního řemesla a program byl v osekané free verzi zadarmo -> z toho jim moc do kapes neteklo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

osobně si myslím, že v tom sloganu má být místo "sock" "cock"... ale je to jen můj názor, že :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LOL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Slangově je to z americké angličtiny něco jako "z toho se vám vyzujou ponoožky" - ekvivalent českého "upadne vám čelist".... :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no, hadejte na jakem operacnim systemu takove hry pojedou? :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Remedy (momentalne kuchtia Alan Wake) tvorca Max Payne zalozila spolocnost Futuremark, cize k tvorbe hier nemaju az tak daleko. Aj ked v sucastnosti netusim ci su tieto firmy nejakym sposobom prepojene.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

volnej překlad je asi: vizuální efekty, které vám srolujou ponožky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to mmartinn: přeci na Didaktiku Gama 80k! :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hádám, že se mi nebudou rolovat ponožky kvůli tomu jak je to náročné ale optimalizované ;) . Za náročnost bych roloval jiné části oděvu .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No podivejte se na to takhle. Existuje na svete firma ktera by vyvyjela hry ktere svym technickym zpracovanim vzdy presne kopiruji maximalni moznosti nejnovejsich grafickych karet a procesoru ? Ne neexistuje. A pritom by neco takoveho bylo nejen pro par vyvolenych zajimave, ale pro vsechny ostatni motivujici - hnalo by to vyvoj hezky rychle vpred kdyby clovek videl cil. A kdo jiny je pro tuto roli vhodnejsi nez prave Futuremark ??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ak budu mat trosku rozumu, tak tie hru budu robit na konzoly. teda ak chcu mat zisk, co vacsina firiem chce. tento rok je pravdepodobne ze ps3 sa prepracuje minimalne na 2 priecku, takze by som hodil target tam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Blow your socks off... = idiom.
Vizualni efekty, ktere me tak excituji,
ze mi odleti ponozky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, ak to bude taky smejd ako Crysis, tak sa im na to vyprdnem...co tam po grafike, ked hratelnost je u inych titulov daleko vpredu a nepomoze im ani kopirovanie napadov z inych hier...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Snejk:
Presne tak.
Srovnani Stalker a ten bazmek od CryTeku. Je jako srovnavat Da Vinciho a Sadrove sprtajzliky :-).
Proste Umelecke dilo vs. kyc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Grovik: a to uz jsem si pripadal divne, kdyz vsichni porad rikaji jen Crysis Crysis a ja v 1680x1050 s high detaily tak nejak chodim sem a tam, zastrilim si, ale vubec nenachazim stavu ve hre a i ta grafika mi neprijde moc zajimava... proste nuda+nuda=2xnuda

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nevím, ale čím je člověk starší, tím víc toho potřebuje. Naší malé sedmiměsíční dcerce se ponožky srolujou nadšením, když si všimne kabelu vyvedeného ze stropu pro světlo co na něm teď visí pérák (ta figurka z pouti na pružině). Manželka by tam ráda viděla lustr a nadšení se u ní nekoná. To nechci vidět, co jí sroluje ponožky za dalších dvacet let. Respektive co se stane, když tam ani za dalších X nebude ten lustr a já bych honil nějakej Futuremark.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To -Alan-: Tak zavěs pérak na lustr a budou nadšené obě. Tedy možná. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No lol, ze by se ti darmojedi pustili do neceho alespon castecne uzitecneho? 3D mark je dokonce placeny, to by asi nekoupil ani Hulan takovou naprosto zbytecnou sracku:) Zili jenom z "prispevku" od vyrobcu GK, taky to tak vypadalo ...... jako unika mi sebemensi duvod, proc tu vlastne kdy 3D mark byl a k cemu byl prakticky pouzitelny a navic za prachy. Byl to naprosto neobjektivni neinteraktivni program, ktery na konci vyhodil nejake cislo, ktere nemelo naprosto zadnou souvislost vubec s nicim, akorat, ze se obcas stalo, ze u nove grafiky to cislo bylo o neco vyssi, ale pouze v pripade, ze jste nastavili stejne nastaveni programu a ovladacu GK, ktere musely byt nejlip ve stejne verzi:) Takovych "benchmarku" vyseru za hodinu kybl:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podobne jako neni objektivni merit vykon karty jen podle vysledku v jedne jedine hre, tak zrovna tak neni objektivni delat to jen podle 3d marku ... proste kazda graficka scenerie pouziva jine efekty, neco z toho nektera grafika umi akcelerovat, jina vubec ne, neco z toho akceleruje rychleji jina nez druha a naopak u jineho efektu takze vlastne hodne zalezi na tom jak tu 3d scenu navrhnete. Nicmene jako jeden z mnoha testu je 3d mark dobry. Ostatne vsimete si ze v porovnavani grafickych karet se vzdy objevuje aktualni 3d mark spolu s dalsimi aktualne prodavanymi hernimi ttuly, takze ve vysledku to da jisty relevantni obraz. Co nelze 3d marku uprit je jeho psychologicky efekt, kdyz vysel 3d mark 2006 skoro zadna tehnejsi grafika ho nebyla schopna projet plynule a tak se amd a nvidia zacali predhanet v tom ktera bude moci na prezentacich svych novych karet ukazat v HD prave plynuly 3DMark2006 ... z tohoto pohledu opravdu zahluhy uprit nelze, nicmene chybi mi zde 3D Mark 2008, ktery by uz uz mel nastoupit protoze vyrobci grafik opet usinaji na vavrinech ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> claudius: to je tak mozna jen tvoje zbozne prani jako novopeceneho konzolisty . Faktem ale je ze konzole jsou pro deti. Jsou to zakonzervovana zarizeni ktera se kazdy tri roky zafixuji na aktualnim hiend vykonu ktery konzolim laskave poskytnou vyrobci komponent pro platformu PC a pak uz ta skatule jen zaostava ... futuremark podle sveho nazvu by mel vyrabet jen pro to nejlepsi, a to jsou proste PC, nikoliv konzole. Kdo si misto kvalitni laserove tiskarny koupi inkoustovku za 1300 Kč dela zhruba stejnou botu jako ten kdo si misto PC poridi konzoli, podobne jako u te inkoustovky (na ink. hlavach a inkoustech pouze od vyrobce) to totiz nakonec cele silene preplati na tzv certifikovanych periferiich a predrazenych hrach .... kazda konzolova platforma ma pouze jediny ucel, vyhnout se konkurencnimu prostredi ktere velmi dobre funguje ve svete PC a nastolit vlastni dikat, vlastni ceny, vlastni politiku vseho kolem ... dekuji, nechci...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Grovik, afk_cz  no mne sa paci COD4, to je fakt špica, ale hlavne sa tesim (a dufam, ze nebudem sklamany) na FALLOUT 3...na Crysise ma neuputala ani grafika ani zvuk, hratelnost na mile daleko od konkurencie...napriklad stary Wolfik 3D v 320*240 ten mal inu atmosferu..HA!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.