Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Galaxy S7 Edge může mít displej zahnutý nahoře i dole

Více zahnutí = více Galaxy

Více pruhů..... :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, školy nemám (teda ve skutečnosti bych měl mít), ale nezaměňuje se v tom článku s neuvěřitelnou samozřejmostí patent a průmyslový vzor? Nejsou to dvě jiné věci? A patentování průmyslového vzoru už mi v tomto konextu hlava absolutně nebere.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je obecný problém "ztraceno v překladu". Nevím, jak přímo v GB, ale USA je prostě jenom "patent". U nás máme "patent" a "průmyslový vzor". Proto může Apple mít "patent" na konektor, na "placku s oblými rohy" apod. Proto se Amíci furt soudí o patenty, protože nechápou, že někde nelze "placku s oblými rohy" patentovat.
Nicméně i průmyslový vzor slouží pro ochranu před napodobováním či paděláním produktu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Od mojho pravnika
patent=listina opravnujuca drzitela na vyhradne (monopolne) vyuzitie
A) Vynalezu
B) Zelepsovacieho navrhu
C) Priemyselneho vzoru

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Galaxy S8 bude zahnutá kompletně všude a budou to prodávat jako skákací kuličku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takže, namísto aby diplej před poškrábáním a při pádu na dlažbu před rozbitím!, chránila spíše vystouplá!!! lišta, jako má můj SG2, za kterou jsem sakramoc rád a je už notně otlučená a sklo nic (ťuk ťuk na dřevo), podřídí výrobce doposud odolného mobilu tuto odolnost dizajnu???... :-(

Hlavně že jsem se smál "jablkům", že maj všecí moji kamoši na něm rozbitej displej a někdy i sklo... zezadu..., neb ten právě trčel hranou nad ochranou lištu...

Vzhůru dolů! Kupředu zpět! Svět se v prde...l obrací... :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemeli iPhony puvodne mit "neprustrelny" sklo?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Misto debilniho zahinani bych ocenil telo z kovu, xenonovy blesk a mit moznost znova osadit microSD kartu, je smesne a zaroven imbecilni ze v dobe tak objemnych, rychlych a lacinych SD karet Samsung jako dement znemoznil zakaznikovi si rozsirit ulozny prostor telefonu dle sve volby, pricemz za par giga navic si ma priplacet nenormalni prachy, tez by mohli navratit MHL rozhrani a moznost vyjmout baterii, ci strycek NSA nedovoli?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nikdo te nenuti to kupovat. Ja treba mam S4, mam S5 a vim, ze S6 mit nikdy nebudu, smartphonu s sd-slotem je na trhu porad dost a rozhodne nemusim mit nutne jen Samsunga.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nejak jsem nepochopil ty zahnute podelne hrany u S6 Edge, nicmene ty hrany zahnute nahore a (spis nebo) dole si dokazu predstavit na signalizace prijmu hovoru, zprav, emailu apod. Musi tam byt displej samozrejme to jest jit az k jedne z hran, uvidime co vymyslej.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.