Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Gartner odhaduje další zpoždění Visty

Vubec me takove zpravy neprekvapuji ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Me by nejvice potesilo kdyby rekli ze Vista nebudou .... ale toho se asi nedoziju :o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Honzicek: to se muze stat ... napriklad pokud si Vista jeste pred vydanim nejak vyznamne posramoti povest (napriklad zacne se mluvit vic o integrovanych pastech na uzivatele v podobe drm, zadratovanych pojitkach na s OS nesouvisejici sluzby - MSN Search, WMA/WMV/VC1, o tom jak rafinovane v nove viste MS odstavi OpenGL na vedlejsi kolej pomoci jednoduche zmeny ve vrstvach grafickeho subsystemu) ... pak by mozna MS vyresil celou situaci tim ze by Vistu proste prejmenoval a zacal budovat jmeno narychlo znovu :-)) ... ale imho to nehrozi, ... lide jsou tupe stado ktere o nicem vecnem nikdy nepremisli a nediskutuje, jedine co vidi jsou nove barvicky a skoci po tom jak slepice po flusu ... to si prece MS nenecha ujit. Jedine co zatim brzdi vydani Visty je fakt, ze se zatim jeste celkem dobre prodavaji Win XP ... takze si proste MS pocka az jimi nasyti trh, a pak prijde s dalsi rundou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

IMHO - Jediné, co brzdí vydání Visty je. že sem jim nedaří natlačit celou instalaci na jedno DVD-čko, tak čekají, až bude konečně venku BR ... :-)))))))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já pořád nechápu, proč chtěli pro firmy vydat vistu dříve - snad platí to že firmy přechází na nový OS až poté co je lidmi a jimi samými pořídně otestován a na důležité místa až po SP - mám pod sebou 50 PC a nedovedu si představit že bych nasadil takovýto neotestovaný, nezáplatovaný a hlavně nepopsaný systém ......

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Panove, HEC je pravde nejblize. Proste musi pripravit marketingovou masaz, aby uzivatele schroupali, ze Vista se bude prodavat na 100 GB levnych HDD, bo Takovy Blu Ray + mechanika by vysla uz moc draho a marketing zase neni tak mimo, aby lidem nutili mechaniky a 1 medium dohromady za 30 klacku :oDDD.
 
Na druhy strane bude instalace rychlejsi a uz se tesim, na ty navody pro neznale, jak bez obav rozdelat bednu, zapojit novy disk, nastavit ho jako bootovaci v biosu apod., po restartu se automaticky nastavi jako bootovaci aktivni ten disk s nainstalovanou Vistou. A nakonec vas to vyzve k vypnuti kompu, odpojeni disku a znovu zapnuti, aby jset si mohli vychutnat tu novou uzasnou Vistu. Proste pohoda.
 
Ja se tak tesim :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pre firmy to chcu stihnut pred koncom roka, aby sa stihli pominat rozpocty na tento rok pripravene (cize minu sa peniaze, ale soft bude hnit v zasuvkach). Je vsak absolutne jasne ze to ziadna normalna firma nebude instalovat pred vydanim prveho service packu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Predpokladam, ze tema firmama se mysli hlavne vyvojarsky firmy, ktery na to okamzite budou delat programy (a kolikrat uz ted delaj na Bete), aby je uzivatele meli k dispozici co nejdriv. Sekretarka samozrejme nedostane par dni po vyjiti novej OS, leda ze by byla u sefa nejaka moc oblibena (nebo neoblibena?:-) )

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

to Jeej a null Panove nehledejte v tom žádné spiknuti. Po te co je ať  Beta nebo nějaky RC oficialně označen za finalni verzi musi se tato verze odeslat do fabriky a pak začnou vyrábět media, balit a pak se musí vše rozvést a začíná distribuce. To vše nějakou dobu trvá, kdežto u firem stačí datovy balik umistit na server MS a velke firmy mohou sosat, v druhé etapě se lisují media, pro firmy s zaplacenou subscription. It is All.
 

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Třeba chtějí zjistit, kde jim utíkají ty slavný multilicenční aktivační čísla, protože ten kdo to chce mít ilegálně nebude čekat až to bude v obchodě... no a z pokut zaplatí část vývoje... :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.