Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GeForce GTX 1650 Super vydána, přinášíme specifikace

5500 má vyšší datovou propustnost i těch 8GB ....Tak a a teď to bude především o koncové ceně a o tom kde ty karty budou po uvedení PS5....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

8GB je zbytečnost pro normálního hráče. Karta nemá v demanding titulech sílu aby se dalo hrát na max detaily a méně náročné pak s přehledem vystačí s těmi 4GB paměti, stejně jako ta RX5500. 8GB je plýtvání v entry level segmentu a cenami kolem 150 USD - 1650S šla za tu cenu koupit už v pátek

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

hej, ale gtx1650s nepodporuje hdmi freesync

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tzn. funkce, která bude lidem v tom segmentu naprosto ukradená. Na esport tituly stejně budou mít 144-240Hz monitory a tam ten FS bude o ničem a na demanding tituly to bude zase pod rozsahem plečky monitoru co nemá ani DP

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

tearing mozes mat aj pri 144fps(Hz). gtx1650 nevies zapojit do lacneho freesync monitora s hdmi

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

GTX1650 samozřejmě lze zapojit do levného FS monitoru s HDMI, má HDMI výstup, nebude tam běžet variabilní frekvence ;)

Jak budu mít tearing když ten 144Hz monitor bude používat variable refresh rate a hra poběží v rozsahu té synchronizace? Tearing budu mít, když hra poběží rychleji než stíhá monitor, takže pak je jedno zda FS je nebo není aktivní.

Ale jsme u té pragmatičnosti. Pokud je to nový laciný monitor, DP mít bude, při koupi si na to člověk může dát pozor, pokud je to starý monitor, nebude mít nejspíše FS.

Nicméně tohle je entry level grafika, v podstatě to nejslabší co se dá koupit. Tady jde o to aby to bylo levné a chodily tam slušně méně náročné hry, tady se na featury nehraje, cílové skupině je to v zásadě u zadele.

A pak jsou ti co si to koupí třeba pro CSko, protože jak již víme, 144 a 240Hz monitory přináší výhody a pokud se nepletu, takový člověk si nejspíš nezapne VSync aby omezil FPS na max refresh rate monitoru aby využil variabilního rozsahu. Navíc to asi nebudou ani levné monitory, i když 144Hz je dnes už za hubičku

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

stale nevidim dovod, preco by som mal preferovat gtx. pri rx zapojim do hdmi, a mam freesync, pri gtx je to o nastavovani, rieseni problemov...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

proč bych měl připojit HDMI, když připojím DP. Naprosto stejná logika.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na e sport sračkovú kartu? Si pobavil ako vždy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Samožejmě je možné koupit 2080Ti, že.

Ale na nějaké CSko, to je esport titul, že, ta 1650S bude s přehledem krmit 240Hz monitor. A tady je zase FreeSync přes HDMI argument který nemá váhu, neb si asi nikdo úmyslně ty FPS nezamkne limiterem nebo VSyncem, když ano, tak nepotřebuje vůbec variable refresh rate, bude mít konstantní FPS = maximu monitoru.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

hm, hmm, tak že by mi freesync úmyselne zamykal fps? No ja ti neviem, mám monitor s freesync 2 , monitor mi beží na 144, a v hre bežne fps aj cez 200. Noa ak je veľa aut na trati, prší a je potrebné svietiť tak fps padnú aj pod 100. Všetko beží pri všetkých fps dokonale plynule na 49" 32:9 monitore.....
ps, input lag necítim ani pri 250 km/h,. dokonca prejdením na tento nový monitor je to oveľa lepšie, zrýchlil som. A ako čerešnička na torte samotné ovládače mi na vege ponúkajú znížený input lag.
V sync sem nemiešaj, nerob demagógiu, nefabuluj. Naopak , teš sa príde ti nový microsoft flight sim, raduj sa zo života a nepíš nám tu nezmysly.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A jak přesně FreeSync synchronizuje 200 FPS s fyzickými 144Hz? Nijak, pokud jsou FPS nad 144 tak monitor poběží 144Hz = naplno a nemá možnost se jakkoli synchronizovat s tím co do něj posílá grafika. Tzn, FreeSync nic nezamkne, právě naopak, nechá běžet vyšší FPS než refresh monitoru

pokud chci tedy synchronizovaný obraz vždy, musím omezit horní FPS na refresh monitoru, nebo jeho násobky. To udělám nějakým frame limiterem, v enginu, v driveru, vertikální synchronizací.

Pokud je zapnutý VSync a FPS jsou v rozsahu variable refresh rate, funguje varable refresh rate a VSync nemá efekt, pokud jsou FPS mimo rozsah, zabere VSync.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

načo preboha synchronizovať 200 fps?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protoze odstranis tearing? Mozna v tech fps neni patrny ale vznikat bude, kdyz to neni presny nasobek.

Ale ja reagoval na tvrzeni jak ma nekdo 200FPS adaptivne synchronizovanych na 144Hz monitoru kdyz synchronizace funguje v nejlepsim pripade do max frekvence monitoru a pak uz nic nezmuze. A taky jsme v kontextu levnych monitoru co se nezmohly na DP. Tam adaptivne bude typicky 48-60Hz nebo neco hodne podobneho.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Podporuje HDMI 2.1 VRR, takže na televize by to mělo fungovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4 GB na *nové* kartě je dnes dost na těsno. Většinou se fullHD vejde, ale třeba takové GTA V si při 1080p už řekne třeba až o 4,1 GB. Kdybych si dnes kupoval novou kartu s 4GB, asi bych byl v příštím roce už dost nervózní.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To je nas Jirik...on ma ty argumenty vzdycky ohnute tak, at mu sedi, i presto, ze je pak obcas za nebetycneho "jardu". Evidentne mu to nevadi.

Osobne, kdyz bych si dnes kupoval kartu na 1080p na hrani na vic let, taky bych nesel uz do 4GB. Tech her je dneska uz vic, kde se ten limit proevuje. Na druhou stranu, snizis par nastaveni a hrajes dal..do kompu pro nactileteho kluka nebo prilezitostneho hrace, dobra karta i se 4GB. Jako vzdy, zalezi od nasazeni...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud chci kartu na FHD hraní s budoucnoustí pár let, tak si hlavně nekoupím entry level kartu, která to FHD už horko těžko dává. 4GB jsou pro výkon té karty v pohodě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hele posli adresu, telefonni cislo..
ja myslim, ze spousta lidi, kteri nedaji za grafiku vic jak 5k, tak budou poteseni tvou nabidku, ze jim pridas na drazsi serii typu 1660S a vyse.
;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To kolik je kdo ochotný/schopný dát za HW nijak neovlivní fakt že karty s výkonem jako jsou GTX1650S jsou sotva použitelné na FHD dnes, natož třeba za 4 roky. Když v posledním roce nároky na grafiky šly dost nahoru. Metro, RDR2...

Když budu chtít jezdit dragstery, tak si můžu postavit speciál na míru za obrovský ranec peněz, ale když na to nemám, tak si koupím levnou Teslu se super chargerem, odlehčím ji a budu to jezdit s tou Teslou (tohle fakt nějaký nadšenec dělá). Víc si dovolit nechci/nemůžu. I když ta Tesla bude relativně důstojným protivníkem na krátké trati, jde o reakci a o nástup krouťáku, tak asi oba tušíme že to nebude žádné terno. A nějak tak je to i s kartami o výkonu té 1650S

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V pohode Jiriku ale aspon vidis co si "plebs" kupuje ;)
Tvoji mentalitu, kterou jsi tady zacal psat prispevky typu "NV GTX 1080 je karta na fullHD" v dobe uvedeni Pascalu, tady zaregistrovali asi vsichni. Jedine co mne zarazi je, ze jsi se od te doby neposunul ani o centimetr ve svem pohledu. Ale tak aspon jsi svuj, ze...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dnes je ideal fhd karta 2070s nebo 2080s kdyz chci kapet rezervu. A uz driv jsem tvrdil ze 1080 je malo a chce to 1080Ti, stejne jako treba MS u svych her uvadel tohle pro fhd rozliseni, 60 fps a ultra detaily.

Ano vim ze jsou lidi co to nepotrebuji, uberou detaily, spokoji se s nizsimi FPS. Pokud ale tvrdi ze vyrazne slabsi grafika staci, tak maji uvadet pro jaky vysledek to staci.

Kdyz se me nekdo zepta co staci na low-mid s 60 PRUMERNYMI fps na FHD, bude odpoved jina, nez kdyz ae zepta, jakou kartu na fhd hrani doporucim. Kdyz kouknes do nekterych diskuzi, kde se lidi takhle blbe ptaji, tak uvidis me reakce kdy se obratem ptam:

Co se bude hrat
V jakem rozlisemi
V jakych detailech
Jake jsou ocekavana 1% low nebo aspon avg fps.
Zda chce RT

Z odpovedi na to jde neco rozumneho urcit. Bez toho, tezko

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

si konecne uvedom, ze to co ponukas ty, je ponuka pre "5%" hracov. ty to ale prezentujes ako ten mainstreamovy dopyt. btw 95% hier ti 60fps na ultra da aj rx580. ze to 5-10 hier v sucasnosti nezvlada, je otazka ina.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejaky vyzkum ze je to 5%? Ale to je jedno podstatne je ze takove pozadavky lidi maji. Kdyz se nekdo neumi zeptat dobre je mozne ze nedostane odpoved jakou si predstavuje.

Opet, neuvedes kontext = predpokladam nejhorsi pripad

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co slunicko Jiriku, sviti? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"5%" som dal naschval do uvodzoviek, aby bolo jasne, ze nie je az tak dolezite konkretne cislo, ale ze ide o jasnu minoritu ludi a ich spravania

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já už myslel že 5% jsi dal proto aby to neznělo blbě, když by si napsal že je to karta pro 4%...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nejaka studie ze jde o minoritu? Nebo jen nepodlozene placani do vetru?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na Alze je například dvouvětrákový ventus pod 4.5 tisíce, za 4.7 Gaming X, který je s 1000 otáčkami v podstatě neslyšný

EDIT: aj, do vyhledávání se dostaly i 1650. Nejlevnější dvouvětrákové super 4900

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

I CZC umí levněji než je v článku. Inu, snaž se AMD ;)
https://www.czc.cz/msi-geforce-gtx-1650-super-aero-itx-oc-4gb-gddr6/2761...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to není dvouvětráková, i když i tyhle malé větráčky jsou ok a karty jsou to tiché.

Tak jak tak cílovka té karty nebude stavět žádný ultra low noise, a když jo, tak těch pár stovek na tu Gaming X apod edici asi dá v pohodě, když dá tisíce navíc za case a fany do něj.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim no, kdyby si ty lidi radeji koupili poradnou herni grafiku, kdyz chteji hrat hry. K cemu je dobra nic moc grafika za 5 tisic korun, kdyz jsem koukal, ze celej Xbox se da koupit uz od 4 tisic a Playstation taky stoji 5 tisic.
Jako zobrazovadlo pro multimedia staci integrovana grafika, akorat teda ty RyZeny integrovanou nemaji, takze u tich to musi uzivatel resit, coz je teda problem. Zase ale na druhou stranu jsem koukal, ze slusnej Radeon RX550 se koupi za 2.500 korun, takze neni to zase takove navyseni ceny.
Ale proc by melo existovat neco jako GTX1650 (Super) moc nechapu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdybys kdy dělal v obchodě Rede, znal bys základní pořekadlo : "Každé zboží si najde svého kupce" ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Soudruhu Redmarxi, Ryzeny nemaji integrovanou grafiku? AMD RYZEN 5 3400G
:D Samozrejme, ze pokud si koupis Ryzen bez integrovane grafiky, tak integrovanou grafiku mit nebude, ale to je prave ta moznost volby.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze neni zadny 6 ani 8 ani vic jadrovy RyZen s integrovanou. Takze nabidka je velmi omezena.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

<trolling> Vždyť tu relativně nedávno padaly silný slova o tom, jak je cokoliv nad 4core zbytečnost, AMD se snažilo vyjít vstříc křiklounům a stejně je to zle </trolling >
Osobně při nutnosti použít APU pro BFU bych radši volil 4C/8T s relativně slušnou GPU částí, než 9xxx xC s intel UHD.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

My si nerozumime, ja predpokladam pocitac pro cloveka, ktery na nem bude pracovat, provadet jakekoli vypocty, vzdyt jenom takove kresleni v Painteru ti sezere spoustu vykonu CPU. Takovemu cloveku staci casto integrovana grafika a vykonny klidne 8 jadrovy procesor.
Na hry staci i ty 4C/8T na procesoru a k tomu klidne RTX 2070 Super.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale vzdyt vic jak 4 jadra clovek nepotrebuje, nebo ne?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro běžné použití v domácnosti, multimedia, internet. I ty 4 je víc než dost.

Většina pracovních počítačů se kterými se potkávám už takových 10 let jsou 2 jádra, případně 2 jádra s hyperthreadingem nebo 4 jádra bez HT.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kokso, kúpil som za 11 k procák aby mi na tom blikalo nejaké zobrazovadlo? To ako si myslíš že chudák čo si kúpi 3800 nemá na adekvátnu grafiku. Bože ty si s jirkom exot na ntú a plkáš tu debility aby si si každý deň vybľul svoje narcis ego.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale jsou lidi kteri vic nez plochu zobrazovat nepotrebuji a pritom treba vyuziji silu cpu. Na pusteni YT, kouknuti na fotky, kouknuti na net, mozna nejaky dokument napsat, na to fakt neni treba nic extra a zvladnou to i 6W Atomy bez problemu. To xo pisu vyse je nejtypictejsi cinnost domacich uzivatelu a de facto i kancelarskych uzivatelu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Nevim no, kdyby si ty lidi radeji koupili poradnou herni grafiku, kdyz chteji hrat hry."

Třeba čekaj na nějaké pořádné a do tý doby s tímhle nějak přežijou :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jako my nechápeme často tvé komentáře, pak ty nemusíš chápat zcela normální nabídku trhu. 1650 Super přišla za dobré peníze s velice dobrým výkonem pro FHD a bude se prodávat jako rohlíky na krámě. Zato ty si nic nekoupíš, což je už jasná věc..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"s velice dobrým výkonem pro FHD", jako těch 43 FPS v Division 2, 42 FPS v Project Cars II, 46 v Monster Hunter, 43 ve Witcher 3, 41 v KDC, 39 v Shadow of War... a to jsem neviděl třeba náročný Control nebo nově RDR2. Samozřejmě jde o 1% low, tedy to kam až bude FPS pravidelně padat.

Upřímně tohle nepovažuji za "velice dobrý výkon pro FHD". Buď mizerný výkon pro slušný vizuál, nebo slušné FPS a mizerný vizuál. Je to entry level.

EDIT: tak RDR2 19FPS 1% low, na 60 je třeba jít v podstatě na minimum.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

A v jakém nastavení jsou provedeny ty testy ? Není problém si hru odladit, což se samozřejmě při větším testu nedělá, jelikož je tam zahrnuto více grafik. Už si taky uvědomte, že každý nemá na grafiku za 10-15k. Studenti jsou rádi vůbec za něco a tohle je grafika o výkonu RX580 za 4,5k, což je prostě bomba. Navíc jen dobře, díky tomu se alespoň naučí nastavit detaily a pohrát si s položkami nastavení a něco se naučí.

A RDR2 je jedna z nejvíce náročných her poslední doby. Dá se ovšem odladit velice dobře. Jinak s ní má problém i RTX 2070 Super ve FHD a to není vše na Ultra. Takže trochu rozumu do hrsti a nestrašit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz budu nemajetnej student, tak si koupim Xbox za ctyrku nebo PSko za 5 tisic a mam vystarano. Hned prvni nabidka na aukru RX570 za 2.000 Kc, jako student bych potom skocil a neboj taky jsem byl student a taky si koupil v Ruzovce pouzitou GeForce 2 GTS za par korun. Byla to bomba a stalo to malo. Mne proste jen nejde do hlavy, pro koho je GTX1650 Super tak super nabidka. Vzdyt to stoji 5.000 a stejne se na tom nijak uzasne hrat neda, to uz je fakt lepsi ten Xbox.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Necpi pořád někomu konzoli, došlo ti vůbec, že na PC se dělá více věcí, než se jen hrají hry ? Nemajetný student má PC jako víceúčelové řešení a na 1650 Super si pořád dobře zahraje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Záleží co se skrývá "pořád dobře zahraje."

Může to být svatá pravda, jako naprostý nesmysl.

Jinak na konzoli jdou dělat také jiné věci. Nová konzole stojí 5 tisíc, nové herní PC s nějakou grafikou o které diskutujeme, se systémem bude tak 12-15. Za tu cenu můžu mít oboje, třeba repas notebook a konzoli a udělám to samé a svým způsobem lépe.-

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pan Jiří nechápe, že jsou lidé, kteří za nový monitor a grafiku dohromady víc, než 10k nedají.
Se divím, že z té jeho bubliny vůbec vidí na monitor...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Chápu, proto také píšu že je to entry level grafika za "pár korun".

Ale jak souvisí cena nebo ochota lidí něco kupovat s tím, že to ve FHD rozhodně novější hry už nezvládá tak, aby se nemusely ořezávat.

Nereaguju na cenu nebo kdo si co může dovolit/chce koupit. Reaguju jen na ten samotný výkon, a ten prostě na nové hry ve vyšších nastaveních nemá. To se ale od entry level grafiky nepředpokládá.

Samo si můžu ořezat detaily, ale ne každý chce řezat detaily, stejně jako ne každý chce koupit grafiku za víc než cca 5 tisíc.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě že na vysoká nastavení (ne nutně na max, někde ani ne ultra)

Tvrzení bylo že 1650S má dost výkonu na FHD. Ano vím že jsou lidi co si nekoupí nic lepšího, ať na to mají nebo nemají, ale jsou lidi co se nechtějí omezovat.

Nejde jednoznačně říct "má dost výkonu", když k tomu není jasný kontext, však to na 60FPS avg neutáhne ani starého Witchera 3.

Kdyby se napsalo něco jako "1650S má výkon aby na ni běžely i náročné hry 60FPS v omezených detailech." Tak nemám výtek.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel žvaníš, Witcher 3 nedá ani 1070ka na pohodu, pokud se zapne Hairworks a pár dalších nastavení. Hry jsou o nastavení a u 1650S bude stačit o level snížit a máš skoro vše přes 60fps. Chce si to občas věci srovnat v hlavě. Na Ultra ti nedá ve FHD plno výkonnějších grafik nové náročné tituly, takže pak nemůžu říct, že RTX 2070 Super je na FHD na pohodu, pokud nezvládne RDR2 na Ultra ?

Ty a Redmarx to je prostě pořád chuť se o něčem dohadovat a mít svoji pravdu. Někdy prostě jen něco nekomentujte a bude všem lépe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vybone, souhlasis ze vykonnejsi grafiky s vysokym nastavenim nestaci. Zariven rikas ze slabsi staci. Rozhidni se

Uz jsem to psal vyse. Co je v pohode pro jednoho neni v pohode pro druheho.

1650 na low detaily v fluktuujicimi fps na fhd STACI
1650 na ultra vyssi nastaveni detailu a slusne fps NESTACI.

Pro toho komu staci to prvni bude vykon v pohode i do budoucna, pri to druhe je to nedostacujici uz ted. Proto kdyz nekdo pise jednoznacny vyrok a neplati pro worst case scenar, mel by uvest pro jaky scenar to plati

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tím se ti snažím říct, že jen plácáš, protože každá hra je o vhodném nastavení a pokud zapneš nevhodnou položku v nastavení, může jít do kolen i mnohem silnější grafika. Takže tvoje řeči, že ta grafika nedá FHD jsou založeny jen na tvé představě zapnutí vše na Ultra.

V testu zvládá ta karta většinu her přes 60fps na vysoké nastavení, takže tady jsi taky vedle. A ten zbytek se dá odladit.

Žádný jednoznačný výrok jsem nepsal, pouze to, že má grafika pro FHD rozlišení ještě velice dobrý výkon a příjemnou cenovku. Že je na světě pan JirkaK, který vše vidí ze svého pohledu je už druhá věc a nic tady nemusím obhajovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co byste doporučil někomu, kdo potřebuje např. kartu synátorovi do PC, aby si zahrál alespoň ve středních detailech třeba WoT, nebo WarThunder?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A proc jsi mu uz pred lety nekoupil RX580? Furt by mu ta karta stacila a podporil bys AMD. GTX 1650 Super mnoho navic neprinasi.
RX570/580 se daji koupit vyhodne jako bazarovky, zvazil bych to. Usetris mozna i pulku ceny za tuhle kartu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ty vole Rede ? Proč před lety nekoupil RX 580 ? Protože byl třeba ještě synátor malý na paření nebo v té době neměl vlastní PC. 1650 Super přináší určitý výkon s nízkou spotřebou a dobrou cenou. Už se vážně zamysli co to tady plácáš za nesmysly.

A do bazaru každého netlač, klidně si tam nakupuj sám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1. V době, kdy kamarád kupoval synovi grafiku do PC, stála i RX 570 se 4GB RAM kolem 7000. Takže v té době byl ochotný dát max 4500 za 1050Ti.
2. Ta otázka byla pro vás k zamyšlení, "kdo že by to asi tak mohl chtít grafiku za 5k a méně".

EDIT: Nesjte vy náhodou 2x? Někdy mi připadá, že sem píší pod vaším nickem 2 různí lidé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak si dovolím ještě nesouhlasit s tím, že 1650S nic nepřináší. Přináší do této cenové relace konkurenci a to je IMHO dost podstatné.
Kdyby do tohoto segmentu "nedávno" nevstoupila AMD s RX 570 a později s RX 580, kupovali bychom dodnes za podobné peníze 1050 Ti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tedy dobra. Nakonec neni tomu treba venovat velkou pozornost, proste vysla nejaka lowend herni grafika, ktera vyplni prostor tak, aby meli vsichni co kupovat za darky na vanoce. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty karty si své kupce najdou a určitě jich nebude málo.
A to, že něco není vhodné pro mě, přece neznamená, že to ostatní mají stejně. Tohle si myslí snad už jen JirkaK a pan Crha (budiž mu diit země lehká).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co to slyším? Crha padla? Vždyť tu ještě nedávno psala a to dokonce s plusovým ohodnocením ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja si to uvedomuji, ale kdyz nekdo jasne nenapise ucel, tak musim pocitat s nejhorsim scenarem. Viz dotaz na WoT a ma odpoved.

Me se vecne vytyka ze nekteri lidi tak vysoke naroky nemaji, ale zapominaji na to ze takove naroky nekteri naopak maji. Nemuzu rict ze 1650S na fhd v ooho staci, kdyz nevim c clovek ocekava, proto v takovem pripade uvadim to co bude urcie stacit snad kazdemu, ty nejnarocnejsi z nejnarocnejsich to pak neurazi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rozliseni?
Detaily?
Vykon?

Pro medium nastaveni, fhd a pres 60 fls avg by v pohode stacila bazarova Gtx960/gtx1050

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.