Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Gigabyte 990FX-Gaming přináší M.2, USB 3.1 i nadstandardní zvuk a ethernet

Ideální deska ke staršímu 6 jádrovému Phenomu jako upgrade. Jenže... chybí Dolby Digital Live a Connect. 4 USD za licenci (http://software.store.creative.com/p/software/dolby-digital-live-and-dts...). Nebo použít AC3 filter. Jaká škoda, že výrobce ušetřil mrzký peníz. Ach jo.. Zvývá jen obstarožní ASUS M5A99FX pro r2.0 ale ten nemá nová rozhraní. Tak další čekání zda ještě něco nevypustí u ASUS s 990X chipsetem. Nebo tu platformu konečně definitivně odepsat.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro me by byl naprosto neprekrocitelny problem v hruzostrasne NIC. Pytlovina jako Killer mi proste nesmi do domu. Je v tom naprosto zbytecne dalsi pocitac, ktery nic neprinasi. Leda problemy. Kdyby se chtel ASUS vytahnout, tak muzou pouzit neco lepsiho. Killer povazuji za mnohem vetsi odpad nez RTL8111, to je aspon cestne osekana sitovka postavena na cenu.

Jinak AMD chvalim za posledni aktualizaci desek pred odepsanim starych socketů.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas 2X INTEL NIC

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

On by sel pouzit i Broadcom. Drivery sice nikdy nebyly na urovni Intelu, ale HW podle vseho nemaji spatny. Qualcomm nemam moc rad, protoze podivne podporuje Linux, ale mozna se to za posledni rok zlepsilo. Budu se muset podivat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.