Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Google míří do Metra, nechce zůstat pozadu

Ty vole, microsoft vytvori akukolvek krávovinu, a kazdy sa ide hned po... aby do toho rychlo "zapadli".

Ach boze

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale no tak - větří kšeft. I kdyby osmičky "propadly" jako Vista, přesto jejich prodej půjde přes sto milionů licencí (spíš mnohem víc díky tabletům). A to je příležitost, která se kvůli nějakým osobním averzím nezahazuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Visty podle odhadu pouzivalo za dob nejvetsi slavy neco okolo 400 milionu uzivatelu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uvedom si, ze Homo Sapiens je veeelmi zvlastny druh. Nie je sice jediny, ktory ma druhu signalnu sustavu a altruizmus mu nie je neznamy pojem, funguje vsak trocha inak ako v pripade inych podobne obdarenych druhov.

Nam ide vzdy ide len o peniaze, prasule, chechtaky, love, dengy, money, dukaty ci vseobecne majetok .... a ked nie o nej, tak o moc, nadvladu, kontrolu, vplyv .... ci v davnejsej historii (to ale neznamena ze dnes nie) o zdroje. To cele zasa neznamena ze neexistuju druhy s hierarchickym spolocenskym usporiadanim, prave naopak.

My sme vsak tak sprosty druh (skoda ze to musim tvrdit), ze s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou sa vyhubime sami a je uplne jedno ze mame take znalosti a schopnosti ktore ziadny iny druh nema.

Napr. taky termit, vcela, mrave si nepovie: "ach seriem ja na vas, ja tu driem svoj biedny kratky zivot a straze kralovnej sa len tak v uli/hniezde/mravenisku" vyvajulu a z miesta na miesto ju prenasaju, alebo house-keeperky sa len tak staraju o zasoby ... a ja tu vonku nasadzujem zivot a cochvila zdochnem ... a idem si ja nakradnut a seriem na nich vsetkych ...". To si ziadny temit, vcela, mravec nemoze pomyslet, pretoze nema cim ... Clovek (ci iny druh) ma cim ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak. Včera Mozilla, místo aby řešila problémy s pomalým vykreslováním s artefakty!
Však sami vyzkoušejte http://www.cssplay.co.uk/menu/cssplay-3d-box.html - na IE9/10 zapomeňme, ten je dobrý jen pro neznalé.

Už i Nokia plánuje vydat tablet s kýčem pro nenadané děti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Měl jsem možnost si vyzkoušet novou Nokii s tímto OS a rozhodně si ho nikdy nepořídím. Rozhranní mi přijde jako přehnaně nepřehledná hitparáda fontů a dlaždic. Jakmile člověk vleze do prvního menu, tak nemá přehled o stavu mobilu, baterky, signálu, ničeho, protože statovej řádek zmizí. Rozhraní reagovalo sice svižně, ale člověk se v tom ztrácí...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vy jste zkoušel Nokii s Windows 8? Ona už je dostupná?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano a ukazatel stavu baterie, signalu, typu site, wifi při prochazeni menu mam jako potrebovat proc? Bez toho abych je videl telefon nejde pouzivat?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja som presiel (resp mam oba ale pouzivam uz len wp7) na wp7 z iphone 3gs. Napriek nedovere som si zvykol, som dokonca celkom happy, az na applikacie, vyber kvalitnych nie je tak velky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

o čem mluvíš? Když vynechám, že pod Metrem z Win8 mluvíš o WP7, tak ať vlezu kamkoliv, tak stačí ťuknout do horní části obrazovky a všechny údaje naskočí. Já naopak jsem rád, že miznou a neruší. Fakt nepotřebuji celou dobu vidět, kolik mám ještě baterky, jak silný mám signál sítě, jak silný signál wi-fi atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty voe, víc prohlížečů si můžu spustit i v pitomém androidu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já hlavně pořád nechápu, v čem je prohlížeč tak zvláštní aplikací, že nebude možné si pustit víc různých prohlížečů najednou?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viz zacatek predchoziho clanku: http://diit.cz/clanek/mozilla-zacala-pracovat-na-metro-verzi-firefoxu

Ve Windows 8 bude možné provozovat tři základní typy aplikací:

1. klasickou desktopovou aplikaci
2. Metro aplikaci
3. desktopové prohlížeče v Metro stylu (Metro style enabled desktop browsers)

... desktop verze uz existuje a metro aplikace sucks co se tyce dostupneho API ... proto taky microsoft pro IE pripravil tu treti variantu, protoze kdyby bylo IE metro aplikace tak by se nedalo pouzivat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Microsfot udelal dve verze IE 10. Jednu pro metro a jednu pro desktop, ostatne, kdyby sis vyzkousel Win8 zjistil by si to sam...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.