Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GS Magicstor - další výrobce malých disků

Kartu CF typu II s kapacitou 2.2GB nabízí Abacus. Mám ji v digiťáku a je to super. V nej kvalitě 2500 fotek ;-) Jen ta spotřeba :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Yankee 106: Tak to velmi pravděpodobně budou právě disky od této firmy. Nevím o nikom jiném, kdo by 2,2GB disky nabízel...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

velmi tyto disky nedoporučuji. jeden jsem si koupil do Canon 300d a nefunguje pořádně, jednou za asi 20 fotek se kousne a je nutné vypnout a zapnout foťák. po výměně za cokoliv jiného všechno funguje OK. někde jsem vygoogloval, že to je obecný problém tohoto disku a nikoliv foťáku. ten disk stojí sice polovinu než IBM nebo Hitachi, ale zvažte to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aj ja mám tento disk k dispozícii a používam ako CF II vo foťáku Fuji S7000. Som s ním veľmi spokojný a o takej chybe ako píšte hore som ani nechyroval. Výborne funguje aj nahrávanie a prahrávanie videa nahratého so spomenutým foťákom.
Ak máte nejaký problém odporúčam ten disk naformátovať a potom to skúste ešte raz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten problém se (čert ví proč) týká jenom DSLR, ve Fuji šlape normálně - tam zas pro změnu zlobí některé flash karty

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No chlapci, to je zase novinka ... tuhle vymozenost mame uz asi mesic v katalogu a pred trema tejdnama nam prisel prvni na sklad ... :-)
 
Ale nic, nechme toho, jen si z vas lehce strilim, CDR server je muj nejoblibenejsi hardwarove-informacni zdroj na CZ internetu ... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Merlin: No, od vas chodi tolik tiskovych zprav, ze jsme to v te zaplave asi prehledli ;-) Lepsi nez se chlubit v diskuzi, je vhodnejsi poslat horkou novinku primo autorum, mohli jste to mit i s reklamou zadarmo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Disk jsem si také pořídil do Canonu G5. Disk mi vůbec nefungoval - vždy po pár (cca 10) fotkách se kousl a už nešel rozchodit ani vypnutím foťáku - takže fotky byly fuč. Zbývalo pouze naformátovat - jak doporučuje při podobných problémech výrobce. Jenomže problém se opakoval - takže formátovat co 10 fotek bylo neúnosné - a i tak po zhruba desátém formátování disk odešel úplně a už nereagoval ani na formátování. Tak jsem hy vyreklamoval za nový (bez jakýchkoli problémů přímo u prodejece - PowerComp Třinec). Ten nový disk zatím (měsíc) šlape - narval jsem do něj hromadu fotek s maximálním rolišením i video (z foťáku). Mažu data na přeskáčku atd. A zatím jede. Zcela bez problémů.
Takže potvrzuji z předchozí diskuse - disky asi mají dost problémy s chodivostí, ale když se to podaří, tak je to za ty peníze dělo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.