Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Heart of Gamers. Nadupané mašinky pro náročné hráče

Třetí díl Zaklínače nebo GTA V jsou nejznámější hry, které v roce 2015 zatím vyšly. Pokud si je chcete vychutnat se vším všudy – plynule, na maximální detaily a ve vysokém rozlišení – budete potřebovat pořádně nadupaný stroj. Třeba novinku Heart of Gamers.

Název Heart of Gamers vám nejspíš nic moc neříká – počítače z této série jsou totiž na trhu horkou novinkou. V prodeji se objevily teprve na konci dubna roku 2015 a za jejich vývojem stojí stejná společnost, jako za počítači HAL3000. Tyto už nejspíš znáte – hrají na nich ti nejlepší hráči během Mistrovství České republiky v počítačových hrách. A proč? Co je na těchto strojích tak výjimečného?

Složeno samotnými hráči

Počítače Heart of Gamers jsou výjimečné v tom, že je skládají samotní hráči. Pečlivě vybírají každou komponentu. Nedívají se na značku ani na výrobce. Nikdy nedělají kompromisy. Je to vlastně stejné, jako kdybyste si mašinu skládali sami – jen vám s tím pomáhá profesionální hráč, který přesně ví, jak sestavu odladit na maximální herní výkon.

Navíc jen poskládáním to samozřejmě nekončí. Každá sestava je před uvedením do prodeje poctivě testována – a to nejen pomocí benchmarkingu, ale taky přímo ozkoušením na několika počítačových hrách různých žánrů. Důraz se přitom na klade jak na samotný výkon, tak i třeba na hlučnost nebo design.

Výsledkem toho všeho jsou jedinečné herní počítače, které v dnešní době nemají konkurenci. A to nepřeháníme. Nádherný design s čistými liniemi a průhledem do srdce stroje, špičkový výkon nebo dlouhá výdrž každé komponenty – počítače Heart of Gamers vás ohromí. Přesvědčit se můžete přímo na stránkách výrobce: heartofgamers.cz 

Absolutní rarita: 5letá záruka na všechny komponenty

Zatím jsme se o Heart of Gamers bavili jenom jako o hardwaru. Neméně důležité jsou ale i doprovodné služby. Na každý stroj dostanete 5letou záruku – pokud se vám v záruční době pokazí jakákoliv komponenta, dostanete zdarma novou. A to buďto stejnou, nebo ještě lepší!

O opravu či novou komponentu navíc nemusíte nikde prosit. Stačí jenom zavolat a technik na lince k vám obratem vyšle kurýra. Ten už zajistí opravu (výměnu) komponenty a pak počítač doveze tam, kam si sami určíte. Celé to zabere maximálně týden a vy nemusíte řešit starosti s hledáním servisu a čekáním na to, kdy si opět budete moci zahrát.

HOG - HAL3000

Tak co říkáte? Není na čase pořídit si novou herní mašinku?

Zdroje: