Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Heartfire: nové DLC pro Skyrim nabídne stavbu domu a vychovávání dětí

Je pěkné vidět, že se Tamagotchi zmixované se SimCity neustále vrací v nových podobách :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V podstatě mixují spoustu nápadů z modů z nexusu. Ale v tom jim nic nebrání že. Naopak to není vůbec špatné, protože tyto mody moho budovat na novém základě a vylepšit ho.

Co mě ovšem mrzí, že u nás DLC pro Skyrim není možné stáhnout, ikdyž máte anglickou verzi, a musíme čekat, než se Cenega usmyslí to vydat na placce. Kvůli velikosti tohohole DLC, by se jim to ovšem nevyplatilo vydat samostatně...
Doh, kdy jim někdo konečně promluví do duše aby alespoň neblokovali DLCčka. Kupovat is GOTY nebudu, když už Skyrim jednou mám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

* Mluvím o Steamu, kde jsou DLC pro náš region zablokována včetně hry samotné.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Akonahle vidis slovo Cenega v spojeni s nejakou hrou, tak si to nemas kupovat. Keby mala predaje v tomto regione 0, tak by ziadnu dalsiu hru nedostali. Ale vdaka ludom ktory nato hazu bobek a potom frflu, tu vymleta cenega bude este dlho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo ale co mám dělat, když moje oblíbené série od Bethesdy vydává zrovna Cenega. Nejde jen o tu hru, ale ta modařská komunita kolem... Být to jakýkoli jiný titul, uvažoval bych takhle, ale v tomto případě ne. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi by me vice potesilo, kdyby povysili engine tak, aby vyuzil DX11, prijde mi, ze se ta grafika moc neposouva vpred. Nejakou dobu se o tom mluvilo, ze udelaji upgrade, aby engine vyuzival tesselaci atd. Ale nejspis to umrelo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud máte rezervu ve výkonu grafiky doporučuju ENB (ENhanced Shaders) series mod na skyrim nexusu. Přidává efekty jako SSAO a Indirect lighting, Light scattering atd... Hra dostane úplně nový nádech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo a tesalace by sice byla fajn taky, ale v tak open world hře by mohla hoooodně ovlivnit výkon.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen drobna chybka v nadpisu, jedna se ohen v krbu, ne v srdci, cili Hearthfire, ne Heartfire.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.