Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Herní GeForce: Za 3-6 měsíců, výpočetní modely: nejdříve koncem roku

jj, Ampera je za rohem, urcite do leta vyjde, ale me spis zajima, kdy vyjdou upravene karty s chladici od MSI nebo Asusu. Ten radialni chladic, co preferujou oba vyrobci grafik se mi silne nelibi a urcite bych si kartu s necim takovym uz nekoupil.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jaroslav Crha se světu 3D grafiky věnuje už hezkou řádku let. S jeho jménem jste se mohli setkat v souvislosti s někdejším webem diit.cz , dále působil jako hardwarový analytik, hardwarový inženýr a také jako grafický architekt na volné noze (OSVČ). Při tom, kolik pozornosti a energie média věnují často zcela neopodstatněným diskusním klepům, je docela zvláštní, jak málo prostoru se dostává lidem, kteří k situaci skutečně mají co říct.

Redmarxu, co jsem říkal? Že to nVidia stihne před prázdninama. :)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Nemluvil jsi o zacatku kvetna?

Treba mas pravdu, nevim, ale me to spis vychazi na cerven, ale taky muze delat NVidia vlny tesne pred vydanim, nebylo by to poprve kdy NVidia vyjde s novou kartou jako blesk z cisteho nebe. Pred prazdninama to bude urcite, to zase clovek nemusi byt az takovy expert, staci si sundat rudej satek z oci.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jaroušku můžeš nám prozradit co vlastně v reálu děláš a čím se živíš, když tedy nesleduješ porno s babičkami? Opravdu mě to zajímá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to castecne nemocny clovek ktery si prosel lecebnou a trosku si ujizdi na gerentofilii :) to co dela aktualne netusim ale ocekavat od nej uplnou pravdu je blahove ...docela ale cumim na jeho vyjadreni napric ruznymi weby a jeho neopatrnost jakou vyraznou digitalni stopu po sobe zanechava :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vodní blok se neptá co na té kartě bylo před jeho aplikací a z pohledu účinnosti překoná jakékoli partnerské řešení. Samo i tyhle modely nabídnou partneři ale je jich málo a většinou o dost později. Z pohledu účinnosti jsou lepší snad jen Poseidony které kombinují vodní blok se vzduchem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm. Referencky, ktere se zdaji byt nejvhodnejsi pro aplikaci fullcover bloku, casto postradaji cipy vyssi jakosti, ktere se davaji prave do tech Poseidonu a dalsich top OC edic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz ja vodnika nevedu. Nemam problem s vetsim hlukem. Ono taky co je to vetsi hluk, kdyz si vzpomenu na pretaktovane PC chlazene nekolika 80mm vetraky, tak dnesni 12(14)cm plus tiche ventilatory na grafice me nemohou rozhodit. Proto mam zajem o nejlepsi vetrakove provedeni, ktere nabizi MSI Gaming nebo Asus ROG edice.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

reference ma sve plusy delaji se na ne custom vodni chladice a nebo radialni chlazeni vyfukuje teplo rovnou ven ze skrine v momente co je mensi skrin nebo je tech karet zapojeno vedle sebe vic je to k nezaplaceni nez klasika ktera ti ohriva ostatni komponenty uvnitr :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela by me zajimalo za jak dlouho od vydani 2080(ci jiny nazev) vyjde 2080Ti...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tezko soudit, 2080 bude radove nad konkurenci (+100% vykonu), takze duvod pro vydani 2080Ti nebude zadnej, leda ze by NVidia prestala brat AMD jako konkurenci a rozhodli se jet vylozene podle sebe.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Duvod pro vydani xx80Ti budou jako vzdy zmetky z GTX Titana.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kdy bude novy Titan?
Tady vidim moznou odchylku oproti dosavadni praxi, ze tu mame Titana V (Volta), ale nova GTX1080 bude Ampera. Takze bude Ti stale jen Volta? Nebo bude prvne Titan "A" a nasledne az Ti Ampera? Nebo to bude uplne jinak a bude Ti Ampera a az potom Titan? Nebo vubec Ti nebude?
Moynosti hodne, neveril bych akorat, ze Ti nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

do roka a do dne po uvedení x80? Je fakt že případný nástupce mé 1080 bude mít už přívlastek Ti. Výkon navíc se sice hodí, ale už není tak nutný než když jsem měl 980. Morálně mi sice karta doslouží před prázdninami, což jsem jednak počítal při její koupi a jde to i ruku v ruce s uvedením nové generace, ale počkat na novou x80Ti se dle mě jistě vyplatí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Posledni generace byla cca pul roku po uvedeni GTX Titan, kdy se nahromadilo dostatek zmetku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CrMarxK v celé své kráse :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Idiot se ozval.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jo proto vám nerozumím a vaše příspěvky mi přijdou mimo - protože jsem idiot.
Konečně v tom mám jasno :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Asi ano, co je sloziteho pochopit na tom, ze ne kazdy ma stejny nazor jako ty?

Proste ma Redmarx jiny nazor, Crha jiny nazor, JirkaK jiny nazor a urcite i mnoho dalsich, jen treba pisou mene casto a jsou mene znami, ale ty jsi si proste vybral nas tri a musis nam to v kazdem prispevku hrozne moc nandat. Nemuzu mluvit za ostatni, ale ja se snazim vest normalni diskuzi, nezlobim se, kdyz mi napises svuj protinazor, ale zkus se zamyslet na tim co pises, to fakt ani nazor neni.

Mimochodem treba s Crhou se minimalne v polovine veci take neshodnu, takze tve hazeni nas do jednoho nelze brat jinak nez o pokusy o zesmesneni, protoze proste jine argumenty nemas. Co si pak o tobe mam asi myslet?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak myslet si můžete co chcete, samozřejmě. Jenže vy dost často jen tak plácáte opravdové nesmysly a proto jsem si vás "vybral".
Viděl jste "Life of a Brian"? Někdy mi připadáte jako "následujte tykev!" a někdy zase jako "následujte sandál!"
https://www.youtube.com/watch?v=QSSM61PN5KQ&t=56m10s

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty tu brečiš nad kazdym člankom co sa tyka produktov nvidie , veď :

1. ty si to nikdy nekupiš
2. nemaš na to financie
3. si len ATI garzonkovy troll

Dobru noc , a chod preinstalovat catalisty :)

Teba ide normalne roztrhnuť nad každou hardware novinkou,
šak ťa nikto nenuti to kupovať do boha , tebe stači vykon tvojej ATI Radeon HD6450 1GB , nam nie :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ty bláho, to je nějaká mýlka - asi někým si mě pletete, nebo jste asi reagoval na jiný příspěvek...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.