Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Hot shoe - Žhavé výstřely z malých blesků

A je to tu znova...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Klid ... :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tedy musim rict, ze od te doby, co se uvadi ukazky z knih ve flashi misto PDF s nimi mam dva docela zasadni problemy:
- jsou tak male, az jsou necitelne (coz je pri pokusu o cteni ukazky knihy docela problem :o))
- donedavna byl web zoneru zaplevelen nejakym svinstvem (a google je zatim stale jeste vede jako "semeniste hrichu")
Chapu, ze s tim nic neudelate, ale hlasit se to musi ;o).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se Vám zdají ukázky malé, zkuste si je zvětšit (pokud s tím potřebujete poradit, rádi Vám pomůžeme). Co se týče "semeniště hříchu" - zkuste si pořádně přečíst, co Google uvádí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pavel Kristián: Po pravde bych uvital nejaky navod jak (jednoduse a pohodlne) zvetsit nahled na citelnou velikost. V dane podobe je to pro me v podstate (bez podpory zvetseni v danem flashovem prohlizeci pouzitem na onech strankach) nepouzitelne - viz. ukazka: http://img525.imageshack.us/img525/2442/nahledflash.png - a zadny jednoduchy postup bohuzel neznam.
Jedine ceho jsem schopen dosahnout, je najit si odkaz primo na konkretni flash, nacist primo ten a pote pouzit nativni volbu pluginu pro flash "Zvetsit zobrazeni" - coz ma bohuzel ale dve nevyhody:
1) s takto zvetsenym nahledem nejde posouvat (takze vidim pouze levy horni roh
2) velikost okna je pevne nastavena ve flashi, takze je stale stejne prtave (takze v podstate se da rici, ze prvni krok s nactenim samostatneho flashe s ukazkou je zbytecny)

Jinak precetl jsem si co Google pise, ale i me cca pred 14 dny antivir hlasil pri pristupu k danym strankam pokus o stazeni downloaderu z cizich stranek, proto na to jen upozornuji.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pravé kliknutí na ukázce > Zobrazit vše. Potom lze libovolně zvětšovat a zmenšovat pomocí Ctrl+kolečko.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pavel Kristián: Aha, vida, taze nacist samostatne flash obsahujici ukazku a pak staci pouzit normalne zoomovani pomoci zvetsovani pisma. No sice to neni moc systemove, ale lepsi nez dratem do oka, dekuji.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.