Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k HP stahuje přes sto tisíc vadných baterií pro notebooky

Tak stane se a tohle je celkem prd. Kdyby si „manažeři" z Reichu odpustili dieselgate, tak mohl mít každý zaměstnanec Škody auto v ČR jednoho nového Bentley a barák za 10 míčů k tomu. Chybovat je lidské...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak to asi dřív jel čert na bruslích do práce ... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chybovat je lidske? ano? to pak rikejte lidem ktery z technto dnesnich posratych VW dieslaku dostali rakovinu pankrease, celkove je protlacovani diesla do osobnich automobilu cira pitomost!, jenom dodavky a nakladni auta by mela na to jet/mit od statu vynimku, jen se dobre obzrete dnes, 3/4 Čech je jiz samy ucpany smog! a muze za to i horibilni nasazeni diesel lobby v osobnich autech, kazdy hledi jenom na tu pitomou idealni spotrebu ale to ze uz vdychavaj tyhle tezke malinakte odpady ze spalovani diesloveho paliva do svych plic uz nitko neresi, myslite si ze proc je dnes tolik typu rakovin? no prispiva k tomu dostatecne i diesel.

Ja kdyz vidim jak si nekto kupuje osobni auto diesel a jeste v provedeni Combi ve kterem vim ze bude nosit ve 2/3 straveneho casu jenom vzduch tak musim blejt, a jeste v takovym aute nosi svy maly deti, v tom smradu a pak se divi ze sou alergicky na tohle a tohle, lidi jeste za hromadne uzivani dieslu budou plakat, zlaty benzin, čistší, nesmrdi, nema problem s NOx.

Kdyz uz diesel tak jedine s konceptem DPF+DeNox filtrace s vyuzitim mocoviny, jenomze kolik dieslu honosici se paktem Euro 5 tohle melo? mozna 10%, vozy vyrabene jiz od 2015 by to meli mit tak z poloviny a ty urcene pro rok 2016 pak vsechny, jenomze sou tu 2 problemy a to: 1. TDI jak vyrabene bez filtru DPF tak mocoviny svym poctem auta s jiz osazenym DPF a DeNOx systemem jednoduse preserou, sou jich proste miliony(v CR statisice) 2. Samotna mocovina nejde u kazdeho auta lehko menit, cili se to zase posrálo na plne care.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zadaji kazdym rokem vic a vic penez za sve zbozi, pry renomovane znacky a pak se clovek dozvi se si do sveho domu koupil ukazkovou casovanu bombu i pres veskere doprovodne certifikaty ISO, TUV, Canada B Class a dalsi kterymi to ovplyva a to jednoduse vsechno proto, protoze se to vyrabi s prominutim na sebe ukazkove nasráno v Číne kde na tom makaj lidi na 16hodinovy směny aby to pak uzasni kapitalisti prodali s 200-500% ziskem, hlavne ze mlady Evropane nemaji praci, ja osobne bych uvalil +150% dan na produkty z Azie, jenom to lidem u nas krade praci, sere kvalitu a platy.

Necht se pojebou!, Note 7 kdyby byl s normalnim vymennym konceptem baterie jej Samsung mohl prodavat spokojene doted, nebo ASUS, uz tak dokurvil svy notebooky ze maji jenom 2xUSB na leve strane, zatavene baterie, pripajenou RAM-ku na board, dokonce 1300€ ROG model nema optickou mechaniku a v krabici najdete cire hovno, jednoduse zadna ani posrana DEMO hra, jo uzasne, krasne, a co se tyka HP, tak je smutne ze i v roli jeji ProBooku ze najde takovy to shit pricem se jedna o docela jednoduchou cast, baterii.

Necht si rika kto co chce, zarizeni vyrabena do roku 2009 mela prosto svou kvalitu,... minule sem spravoval 9 lety!, ano 9 lety notebook ASUS ktery mel tak vykonny procesor ze na nem Windows 7 sli jako na masle, k tomu vyvedeno 5x USB portu!, baterie stale zila, kvalitni telo, nadimenzovane chlazeni, ctetku CD/DVD ktera jela, rychlou wifinu a BT(zadne pomale EKO kuritka), zakaznik na nem pojede spokojene dal, to byly veci ne produkty rychle degradace jako dnes.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nojo, jenze se nevesel do kapsy. Trochu prehanim, ale tohle vsechno je predevsim a v prvni rade zpusobene nesmyslnou honbou za co nejtencim a co nejlehcim notebookem. Opticka mechanika? Nevejde se. Chlazeni? Nevejde se. Vic USB portu? Nevejdou se. Konektor na RAMku misto pripajeni primo na desku? Nevejde se. Baterie s rozumnou kapacitou? Nevejde se. Ale je to COOL! ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono by se to tam i vešlo, kdyby se chtělo. Toshiba R500 byl tenký lehký notebook (pod 1kg), a mělo to mechaniku, slot na RAM, klasický 2,5" disk, spoustu portů (3x USB, firewire, SD, LAN, VGA, pcmcia, dock) a výměnnou baterii.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

HP = nekvalitni notebooky, nekvalitni desktop pocitace, nekvalitni klavesnice, nekvalitni mysi.

Mam pokracovat?

No tak jo:

HP = nekvalitni servery a podpora uplne na hovno.

Ano, vadne baterie to se proste stane, ale u HP je nekvalita standardem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna servery bych celkem pochvalil, hlavne blady. Jen si to nechaji sakra zaplatit...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A podpora? Zlatej Dell a dalsi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Naprosto souhlasím. Ještě, že jsem se před dvěma lety rozhodl přejít na Thinkpad a nemusím se bát objednat si náhradní baterku (https://www.vymena-displeje.cz/2755-ibm-lenovo-thinkpad-series - i když počítám, že si to snad hlídají)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tožchyba

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.