Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k HP očekává rekordní ztrátu podpořenou $9miliardovým výdajem

Hmm, další legenda IT světa jde do háje :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

snad ne tak docela, na HP a DECu jsem makal v 80. letech, predokladam, ze soucasna hegemonie x86 nebude vecna... / uz i tak je historicky vecna.... /

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Za to co udělali Palmu si nic jiného nezaslouží. Legenda to pro mě byla v době, kdy ještě hnali vývoj hodně dopředu, tj. 70. léta - poté co začali dělat PC skládačky, se kterýma přicházím bohužel denně do styku je to jen další výrobce, který když jeden ubyde, trh se s tím smíří.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zaslouží. Je to poslední firma, která ještě dělá profesionální notebooky. Nemyslím tím military segment, ale klasickou firemní sféru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no nevim, já mám nejraději z firemních notebooků Lenovo. Kolega co dělá v jedné korporaci zase preferuje Dell. Na HP oba nadáváme, kudy chodíme.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak jest. Z portfolia HP bych vyzvedl jejich relativně kvalitní a levné switche a paradoxně některé dražší byznysové inkoustovky s ethernetem (tedy až na tu bídu s ~400MB ovladači). Kde jsou ty skvělé doby superkvalitních driverů pro HP LJ4, které se vešly na jednu disketu, nebyl problém je nainstalovat na doménový printserver a fungovaly, až se z nich prášilo?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no hele ja nesouhlasim, mame ve firme ca 100ks xx60 (sedesatkova soudoba serie) elitebooku - tedy korporátní "top" modely a vsechny se nejak serou, odchazeji lcd, zlobi graficke karty, samovolne se vypinaji usb porty, nektere stroje se po vypnuti zase zapnou takze jediny zpusob jak je vypnout je vyjmuti baterie...ja osobne jsem majitelem stroje kteremu nestacily tri vymeny mainboardu a blizi se mi nejspise ctvrta,protoze to stale nevyreslo problemy s rozpadanim obrazu. Svuj stroj mam ca. od dubna tedy ca. pul roku... a dalsi legrace dohledatelna i na forech - mam k nemu IPS LCD HP, tedy zadnou lacinou sunku a rozchodit to dokopy je opravdu zalezitost hodna nejakeho docenta:-D ... a stejne se mi alespon jednou denne rozlozi nebo rozpuli obraz a musim restartovat, gr8!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Klasika , inženýři založí firmu a dokud jí mají v ruce dělají kvalitní výrobky a kladou důraz na techniku. V druhé generaci příjdou prodavači iluzí , kteří žijí z podstaty. V třetí generaci je podstata vyčerpána a prodavači iluzí žijí z prodeje naleštěných prdů tupému stádu ,které se řídí PR žvásty, ale celá firma již jde do kopru.
Čtvrtá fáze restruktualizace a úpadek.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemohu nepodepsat. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

i ja souhlasim...., bohuzel...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pripojuji se tez.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.