Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Hraní The Elder Scrolls Online vyjde na 300 Kč měsíčně

Tak tuhle hru si taky nezahraju...

Jinak ten poplatek neni desatek, ale ctvrtek (25% z celkove ceny). A 300,- Kc/mes. (tj. az 3600,- za rok) mi prijde dost u jakekoliv slavne/ocekavane/vyborne hry.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Že by si bethesda nechala mluvit do věcí od EA ? Je to dost drahé, ale věřím, že bude crack, anebo cracknute servery, protože tohle je hra, která by neměla nechat hackery klidné

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To není o cracku. Někdo by musel napsat vlastní serverovou část hry (nebo Bethesdě ukrást její kód).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenom aby TES: Online nedopadlo stejně jako SW: ToR. Taky si všichni mysleli, jak je Star Wars silná značka, ta hra byla super, a teď je z toho mizerně udělané free to pay, protože to těch lidí prostě hrálo málo. I WoW pomalu opadávají hráči, ale na financování jich pořád mají dost. Rozhodně však úplně nevěřím, že se nové subscription MMO dokáže prosadit a udržet nad vodou.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ostatně - za 15$ měsíčně můžu mít po roce čtyři novější AAA tituly, nebo každý měsíc jeden až dva kvalitní indie tituly. A to nepočítám slevy, které jsou třeba na Steamu naprosto absurdní.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak 300 mesicne je v pohode, pokud to nabidne dlouhodobou zabavu. Po tom, jaka sracka byla naprilklad Skyrim, ostatne uz i Oblivion a tak vůbec, se obavam, ze to tu zabavu nenabídne.
Ve WoWu slo hrat rok v kuse bez prestavek, a porad to bylo zabavne. Kdo dokaze zopakovat něco takového, klidne mu 300 mesicne dam, to jsou v podstate drobny...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Skyrim podle mě rozhodně sračka nebyl. Mělo to bugy a místy se zpřetrhával příběh, což ale můžeme od RPG her takového rozsahu čekat. Můj žebříček RPG her je:
3) Skyrim
2) Mass Effect
1) Zaklínač.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pod pojmem pribeh si predstavuju něco trosku lepšího, priznam se.
Ale je fakt, ze jsem to hral chvili a když to bylo stejne jako Oblivion, tak jsem to smazal, takze mozna jsem udelal chybu...no co jsem slysel od lidi, tak ani ne.
Pribeh nic extra - to třebas Zaklinac mel pribeh lepsi, prijde mi, i ty vedlejsi questy...Rozhodne cekam na Zaklinace 3, coz by mělo byt něco o 100 trid vyse, no uvidíme, jestli to dotahnou.
Dále levelovani - jak ja tohle NESNASIM, když okoli leveluje se mnou. Oblivion sel dohrat klidne na lvl 10:-( A jesli jsem hral tyden navíc a plnil vedlejsi questy, tak jsem mel lepsi itemy a lepsi kouzla, a....a bylo mi to nanic. Tohle fakt nesnasim.
Dále - tisice dungeonu, které po urcite době jsou proste variace na jeden a ten samej. Uz me vylozene IRITOVALO, když jsem dorazil plnit quest do dalšího dungeonu a ten byl vlastne stejnej jak ten předtím.

Ale asi jsem ve svém veku moc zhejckanej, pamatuju hry, když to ještě byly hry a obvykle to byly obrovske vyzvy k dohrani. Dneska to clovek dohraje s prstem v nose a ani se nezapoti (to byl problém třebas Mafie2, kde jsem cekal, ze se to posune od skvele jednicky prave ještě timhle smerem, ale proste to slo dohrat se zavazanyma očima :-(( )

Ja nevim...jedna z mala firem, která umi delat hry, které jsou zabavne a dlouho vydrzi, je Blizzard. Jak rikam, velmi se ted tesim na Zaklinace 3, který by mel byt revoluce...no uvidíme.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, Zaklínač 3 smete všechny ostatní RPG ze stolu. Už i dvojka smetla, ale na tom stole zůstal stále Mass Effect.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Blizzard dělá skvělé a návykové hry. Myslím, že ale nejlepší není. Máme tu přeci CD project RED, 2K a Ubisoft, které díkybohu ještě nespadly pod EA.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

A pujde to taky modovat, aby to trosku vypadalo? treba skyrim byl graficky fakt prisernej, ale pomoci setu modu se z toho stal skvost k pokoukani.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

a je to dobre.. temhle hram placenej pristup pouze prospiva..

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.